Fashion

Filippa K AW 2012 + backstage pics

Tijdens de Stockholm Fashion Week werd de wintercollectie van het Zweedse Filippa K gepresenteerd. Het publiek kreeg wat zij verwachtten: een krachtige minimalistische collectie waar het modehuis haar faam mee heeft gekregen. Naast de collectie geven we jullie een kijkje achter de schermen!

fk back 2

De Amsterdam Fashion Week is net achter de rug en het wachten is nu totdat het fashion festijn in de mode-hoofdsteden gaat losbarsten. Ondertussen zijn er in andere modesteden ook fashionweeks gaande. Zoals de Stockholm Fashion Week waar de wintercollectie van Filippa K werd geshowd.

fk back 1

fk back 3

fk back 4

Het label staat bekend om haar scherpe, cleane en minimalistische looks. Deze elementen zagen wij zeker terugkomen in de wintercollectie 2012. Soepelvallende losse shilhoutten hadden de hoofdrol wat de looks niet mindervrouwelijk maakten. Lange mantels waar we ons nu graag in zouden hullen, maxi rokken met maxi truien en hoge splits waren bij ons favoriet.

fk

De kleuren waren nude varianten en poeder roze in de mix met zwart, maar ook helblauw en winter 2012 trendkleur oranje behoorden tot het Filippa K palet.

Wat vinden jullie van de AW 2012 collectie van Filippa K?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top