Fashion

Deze leggings met fleece zijn een musthave deze herfst

Deze leggings met fleece zijn een musthave deze herfst

De dagen worden niet alleen donkerder, maar ook een stuk kouder. Dat betekent dat we onze truien weer uit de kast mogen trekken. Deze herfst houden niet alleen truien je lekker warm, maar ook fleece leggings. Ze liggen in steeds meer winkels en dat is niet voor niks. Fleece leggings zijn namelijk een échte musthave deze herfst. Ze houden je lekker warm én ze passen bij veel outfits.

Fleece leggings passen bij veel outfits

Een fleece legging draag je als een legging of als een panty onder een rokje of jurkje. Het voordeel hiervan is dat je zo’n fleece legging dus met meerdere outfits draagt. Stijl het bijvoorbeeld met een oversized trui of een leuk jurkje. Daarnaast zijn de leggings ook extra warm door de fleece aan de binnenkant. Wil je binnenkort een fleece legging aanschaffen en toevoegen aan jouw kledingkast? Doe dan wat inspiratie op aan de voorbeelden uit dit artikel. 

1.    Zwarte fleece legging

Ben je op zoek naar een fleece legging die overal bij past? Kies dan voor een zwarte fleece legging. Omdat deze legging zwart is, past hij bij iedere outfit. De legging heeft elastiek aan de binnenkant van de taille en de onderaan de pijpen, waardoor hij gemakkelijk stretcht.

zwarte fleece legging

Shop zwarte fleece legging

2.    Grijze sportieve fleece legging

Houd jij van een sportieve look én wil je warm gehouden worden deze herfst? Kies dan voor een sportieve, grijze fleece legging. Deze legging combineer je goed met een trui of top met lange mouwen. Deze legging is minder geschikt onder een jurkje of jurkje, maar desondanks wel een goede aanschaffing voor jouw kledingkast.

grijze fleece legging

Shop sportieve grijze fleece legging

3.    Ecru fleece legging

Als je gaat voor een iets nettere look, maar wel graag een fleece legging draagt, kies dan een ecru fleece legging. Door de lichte kleur is deze legging met veel andere kledingstukken te combineren.

ecru fleece leggin

Shop ecru fleece legging met strik

4.    Fleece legging met panterprint

Een fleece legging klinkt niet alleen lekker om overdag mee rond te lopen, maar klinkt ook als een goede pyjama. Gelukkig zijn er ook een hoop leuke en stijlvolle fleece leggings die bedoeld zijn als pyjama. Zo is een fleece legging met panterprint een hele leuk en goede optie.

panterprint fleece legging

 

Shop fleece legging aubergine panterprint

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top