Fashion

Hip of horror: Crazy winter wear

Met de dalende temperaturen is het soms lastig om fashionable voor de dag te blijven komen. De keuze tussen warm en stijlvol is soms makkelijk gemaakt. Wij stuitten op twee winter wear items waar we onze vraagtekens bijzetten als het op stijl aankomt.

Is het een shawl? Een stola? Gebreide sleeves? Of een trui die een beetje de weg is kwijtgeraakt? Toen we onderstaand item tegen kwamen in onze favoriete webshop, Asos.com, waren we even verward over het ware karakter van dit breisel. Want even serieus wat is dit?

asos breisels

ASOS Premium Oversized Sleeve Wrap Around Scarf nu € 30,26

Dit unieke item is nu on sale bij Asos. Aangezien we dagelijks worden bestookt met sale mailtjes van onze lievelings online webshop klikken we wat af tussen al de afgeprijsde fashion goodies. We zijn groot fan van al de fijne winterse breisels die we tussen onze rondjes wel-of-niet-bestellen, of-wachten-op-nog-meer-korting, tegenkomen. Als je toch voor winter wear moet gaan omdat de temperatuur buiten daar nou eenmaal om vraagt kan je beter fun hebben met jouw portie knitwear. Maar dit onlogische breisel gaat te ver wat ons betreft. Zou jij dit breisel met  identiteitscrisis dragen?

Dan is er ook nog de never ending discussie over Uggs. Bloggerista Yanis maakte eerder haar mening over boys in Uggs al duidelijk. Wij komen er eerlijk voor uit dat de bebonte boots één van die trends zijn waarvan wij vurig hopen op uitsterving. Wat denken jullie over fur laarzen in de city? We zien de boots dragers niet staan op een ski piste en ze doen ook niet mee met een rendier of rodel race. Dus het komt, hoe moeilijk te geloven ook, toch echt neer op een stijlkeuze. Aangezien we behoorlijk wat fur laarzen tegenkomen in (web)shop land moesten we onszelf toch de vraag stellen:  Zijn fur winterboots ooit toegestaan en zo ja in welke situatie?

sorel

Sorel Caribou Boots € 185,61

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top