Fashion

Fab hair door Luxury for Princesses

Tijdens de feestdagen doen we extra ons best om er mooi uit te zien. Shiny tops, glitterjurkjes, paillettenblazers en gouden pumps... Maar ook al heb jij je kerstoutfit of oud&nieuw jurkje al klaarliggen, een party look is niet af zonder een mooie coupe. Luxury for Princesses zorgt ervoor dat jij superglamourous voor de dag komt!

Luxury for Princesses

Wie droomt er nu niet van een volle bos glanzende en lange haren? Helaas is het ons niet allemaal gegund. Niet getreurd: de clip-in hair extensions van de webshop Luxury for Princesses zijn een geweldig en betaalbaar alternatief. In de webshop kun je kiezen uit 3 verschillende sets:

- Princess Hair set (120 gram)

- Princess DeLuxe set (160 gram)

- Princess Super Deluxe set (180 gram)

Luxury for Princesses

De clip-in hair extensions zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en gemaakt van de hoogste kwaliteit menselijk haar. Daardoor kun je de extensions stijlen, krullen, wassen, maar ook kleuren met haarverf. Zo kun je de extensions zo aanpassen dat ze perfect bij jouw eigen haar passen. Weet je niet welke kleur je moet nemen? Ook daar helpt Luxury for Princesses jou graag mee!  

Kerstactie!

De feestdagen zijn al duur genoeg en daarom heeft Luxury for Princesses een leuke actie. Je maakt nu namelijk kans op een voucher t.w.v. €100,- als je Luxury for Princesses ‘liked’ op Facebook.

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top