Fashion

Dit zijn de 5 schoenentrends van de winter 2021/2022

Dit zijn de 5 schoenentrends van de winter 2021/2022

Het is natuurlijk altijd leuk om een beetje bij te blijven met de laatste trends, wij vinden het tenslotte helemaal niet erg om onze kledingkast zo nu en dan aan te vullen. Geen idee wat de laatste trends zijn? Dan helpen we je graag Wij hebben de schoenentrends van deze winter voor je op een rijtje gezet, zodat jij je schoenencollectie weer helemaal up-to-date kunt maken.

Hoge laarzen

Een paar mooie hoge laarzen zijn ideaal voor de koudere dagen en zijn dan ook al jaren trendy schoenen in de herfst en winter - maar komend najaar nog even extra. Ze zijn te vinden in allerlei varianten en kunnen winter 2021/2022 niet hoog genoeg zijn, zo blijven jouw benen in ieder geval lekker warm. Hoge laarzen kunnen overal mee gecombineerd worden en staan ook super goed onder een jurk of rok.


Leren laarzen bij hm.com

Loafers

Loafers, oftewel de comfortabele instapschoenen, zijn te vinden in allerlei kleuren en vormen. Je kent het klassieke zwarte paar misschien wel, maar wist je dat deze schoen ook te vinden is in een sneakervorm? Super leuk om een keer te proberen voor wat variatie in je schoenencollectie. 


Zwarte loafers bij Manfield.com

Chunky platforms

Een trend waar we niet omheen kunnen dit seizoen zijn de dikke zolen. Chunky platforms zijn terug te vinden onder verschillende schoenen. Zo zijn er laarzen, sneakers, maar ook loafers met dikke zolen. Deze schoenen vallen dan ook eindeloos te combineren. 


Chelseaboots met plateauzool bij Hm.com

Hakken met spitse neus

Een paar mooie hakken kunnen ook zeker niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Vooral die met een spitse neus zijn op dit moment helemaal trendy en dan vooral in combinatie met een stilleto hak. Zo maak jij je look super classy!


Steve Maden Lillie Pumps bij Nelson.nl

Winterslippers

Je zult vast denken dat winter en slippers geen goede combinatie zijn. Toch is dit een trend die veel te zien is. De wintervariant van de slipper is onder andere te vinden met een zacht voetbed, om zo toch nog een beetje warme voeten te houden. Het zal misschien alsnog een beetje koud zijn - ondanks dat je er gewoon dikke sokken bij mag dragen - en de winterslippers zijn dan ook niet voor iedereen gemaakt. Toch wordt dit zeker een schoen die vaak gezien gaat worden in de aankomende winter. 


Slippers met imitatiebond bij Hm.com

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top