Fashion

10x Karl Lagerfeld merchandise

Karl Lagerfeld zijn persoonlijke look is inmiddels zó iconisch, dat hij zelf een merk is geworden. En daar hoort natuurlijk de nodige merchandise bij, zoals sieraden en theezakjes met mister Chanel's karakteristieke kop erop. Wij stelden een top 10 voor je op!

We blijven ons iedere keer weer opnieuw verbazen over het werk dat Karl Lagerfeld allemaal verricht. Hij staat aan het hoofd van meerdere mode-imperiums, houdt goed z'n contacten bij in de fashion business en gaat allerlei samenwerkingen aan met grote bedrijven als Coca Cola. Slaapt die man ooit?

Herr Lagerfeld realiseert zich in ieder geval heel goed dat hij een Bekend Modepersoon is. En dat hij dus flink duiten kan verdienen door niet alleen zijn naam, maar ook gezicht aan producten te verlenen. Met zijn iconische look erop geprint, zijn producten namelijk een gegarandeerd succes. Al denken we dat de theezakjes niet zijn eigen idee waren...

10x karl lagerfeld marchandise collageI

Links: incognito shoppen was nog nooit zo leuk, al krijg je er ongetwijfeld een lamme arm van. Deze tas is van Karl Lagerfeld's gelijknamige merk.
Rechts: dankzij dit theezakje kun je onder het genot van een kopje thee gezellig met Karl de dag even doornemen. Ze zijn ook met onder meer Jean Paul Gaultier en Anna Wintour.

10x karl lagerfeld marchandise spongebob

SpongeBob SquarePants liet zich voor de gelegenheid een Karl Lagerfeld look aanmeten en we moeten zeggen: hij kan het hebben! Deze pop werd voor maar liefst 1000 euro gekocht tijdens een charity veiling.

10x karl lagerfeld marchandise collageII

Links: Karl Lagerfeld liep er maar naast voor de mensen die de opdruk van het T-shirt niet direct snapten
Rechts: zo te zien gaat zelfs Karl nog wel eens met een knuffel naar bed. How cute! Zou hij zijn bril ook afzetten voor het slapengaan?

10x karl lagerfeld marchandise collageIII

Links: blogger BryanBoy draagt de Karl broche van Yazbukey met gepaste trots op zijn jasje.
Rechts: Parijs, Chanel en zijn handschoentjes: Karl is het allemaal. En alles komt samen op deze handbeschilderde, canvas tas.

10x karl lagerfeld marchandise ketting

Deze ketting van Nous Sommes is zeer geschikt voor de mannelijke fans van Karl Lagerfeld, die niet met een handtas, pop of broche willen worden gespot. Lagerfeld bling!

10x karl lagerfeld marchandise collageIV

Links: Karl verkondigt in zo'n beetje ieder interview dat hij niets anders dan Coca Cola Light drinkt. Het was dan ook eerder als vanzelfsprekend dan verrassend toen hij een samenwerking met het frisdrankmerk aankondigde. Samen met het theezakje zijn de Coca Cola Light x Karl Lagerfeld flesjes absoluut de beste budget picks uit deze top 10.
Rechts: de makers van deze Tokidoki pop hebben het voor elkaar gekregen om 'm er nog strenger uit te laten zien dan de real life Karl. Toegegeven: cool is 'ie wel.

Voor het 'echte werk' van Karl Lagerfeld shop je Fendi, Karl Lagerfeld en K by Karl Lagerfeld.

Is je behoefte naar fashionable lijstjes al aangewakkerd? Check dan zeker ook onderstaande edities van onze '10x' rubriek!

- 10x behind the scenes bij modebedrijven

- 10x favoriete sieradenmerken van de celebs

- 10x gender neutrale fashion

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top