Fashion

Hip of Horror: Fake food rings

Een rondje klikken op Etsy en je komt vaak hilarische accessoires of andere opzienbarende ontwerpen tegen. In deze categorie zitten ook de ringen van Sou Zou Creations. De ringen van Sofia zijn handgemaakt en bijna letterlijk om op te eten. Hip of Horror?

Wij spotten in de wondere wereld van Etsy zeer schattige fake fake food rings. De handmade ringetjes zou je met een beetje knorrende maag zo naar binnen schuiven. De ontwerpster Sofia is van Canadese afkomst maar woont met haar man in Japan. In het land van de rijzende zon vindt Sofia al haar inspiratie. Het label Sou Zou Creations betekent "creatie vanuit de verbeelding" dit komt duidelijk naar voren uit de ontwerpen van Sofia. De zoete ringen serveren traditionele Japanse gerechten en wat minder traditioneel Oosters voedsel als Death by Choclate ring.

sushi ring

green tea

Zijn je smaakpapillen al geprikkeld? De ringen van Sofia zijn ook nog eens heel redelijk geprijsd. Voor zo'n 10 euro heb je al een voedzame ring om je vinger.

meloen

choclate

Onze vraag aan jullie is natuurlijk wat vinden jullie van de eetbare ringen? Hip of Horror? Voor meer info over Sofia en Sou Zou Creations ga naar de Etsy page.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top