Fashion

De mooiste looks uit de Resort collecties

Na alle resort 2012 collecties zien we door de bomen het bos niet meer. Alle ontwerpers hebben voor dit najaar de meest fantastische jurken, jasjes en blouses ontworpen die perfect te dragen zijn tijdens een reisje naar de zon. En om met dit regenachtige weer onze summerfeeling niet te laten zakken, hebben wij de mooiste resort looks uitgezocht.

Erdem

De resort 2012 collectie van het Britse merk Erdem stikt van de prints. Van pied de poule tot bloemenprint. En ook jurken gecombineerd met pumps met dezelfde prints, kant en maxi skirts zien we regelmatig terug in de resort collectie.

erdem

Jenni Kayne

De Jenni Kayne resort collectie bestaat eigenlijk alleen uit de kleuren geel, koraal, grijs en wit. Zachte kleuren in minimalistische items. Onze favoriet: de gele maxi dress.

jennikane  

Jason Wu

Jason Wu's resort collectie 2012 is erg zwart/wit met veel hoekerige vormen. Tweed blazers zijn tijdloos en vinden we dan ook weer in de collectie.

jason wu

Thakoon

De Thakoon Resort 2012 collectie bestaat voornamelijk uit streepjes. Maar dan niet horizontaal of verticaal, de streepjes in de Thakoon Resort collectie gaan alle kanten op.

Thakoon  

Reed Krakoff

De Reed Krakoff Resort collectie van 2012 is very boyish. Blazers, leren jasjes en pantalons zien we geregeld voorbij komen. Ook heeft het modehuis veel verschillende stoffen gebruikt in allerlei kleuren en prints.

Reed Karkoff 

Louis Vuitton

In de Louis Vuitton Resort 2012 collectie zien we veel spijkerstof, leer en gehaakte stof. Vooral het denimjurkje gecombineerd met regenlaarzen zijn een perfect voor een regenachtige dag.

louis vuitton

Calvin Klein

Calvin Klein Resort 2012 is erg minimalistisch. De collectie bestaat op twee jurken na alleen maar uit zwarte en witte jurken. En ook Calvin Klein denkt net als tij dat flatform shoes een echte trend wordt.

calvin klein

Marc by Marc Jacobs

De Marc by Marc Jacobs Resort collectie 2012 bestaat vooral uit stippen, bloemenprint en knalrood!

marc by marc jacobs  

Tory Burch

Tory Burch's Resort collectie doet ons denken aan vroeger.. Als je van de typische ouderwetse' prints houdt, ben je bij deze Resort collectie aan het juiste adres. Combineer prints met prints voor een echte oldskool outfit.

tory burch  

Balenciaga

De vierkante schouders zien we terug in de Balenciaga's Resort collectie 2012. Het liefst met een printje. Ook hoge laarzen onder een rok gaat het volgens Balenciaga helemaal worden.

balenciaga 

The Row

Ook de Resort collectie van Mary-Kate en Ashley Olsen mogen we niet vergeten. En ook in de collectie van hun merk The Row zien we streepjes en bloemenprint meerdere malen op de catwalk.

therow 

Acne

En ook Acne goed back to the 50's en 40's met de Resort collectie 2012.

 Acne 

Givenchy

De Givenchy Resort 2012 collectie bestaat uit bloemenprints, hoofdkleppen, witte outfits en olijfgroen. 

givenchy

Mulberry

In de Mulberry Resort 2012 collectie zien we veel pasteltinten als lichtblauw, rose en creme terug in de collectie. En natuurlijk mag ook bij Mulberry de bloemenprint niet ontbreken.

mulberry

Proenza Schouler

Hoewel we in de resort collecties veel zachte kleuren, witte outfits en colorblockcolors terugzien, gaat Proenza Schouler voor bruin! Het merk laat zien dat verschillende bruintinten met elkaar combineren helemaal niet lelijk is. Let ook even op de schoenen die perfect bij de outfit past.

proenza schouler

Alexander Wang

En als klapper op de vuurpeil: Alexander Wang. In Alexander Wangs Resort 2012 collectie zien we veel brede schouders, leer en zilver.

Alexander Wang

Wat we veel terug zien in de Resort collecties zijn bloemenprints, streepjes, leer, gekleurde blazers en schouderaccenten. Dus mocht je nog wat geld over hebben en dit najaar op vakantie gaan, haal dan je inspiratie uit de resort collecties om er fashionable bij te lopen. Welke Resort look is jouw favoriet? 

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top