Fashion

Shoecandies van Santoni

Ze zijn kleurrijk, hoog, opvallend en super vrouwelijk. We hebben het over de stijlvolle sleehakken en sophisticated slingbacks van Santoni. Stuk voor stuk handgemaakt in Italië om de hele zomer comfortabel op rond te paraderen.

Santoni campagne

Kwaliteit is wat al vanaf 1975 voorop staat bij de shoecandies van Santoni. Maar het schoenenmerk is met de tijd meegegaan met blokhakken die helemaal aansluiten bij de color-blocking trend en plateauzolen en stiletto's die zich deze zomer goed laten combineren met wijduitlopende broeken.

Santoni spring/summer 2011 Santoni spring/summer 2011

Santoni spring/summer 2011

De pumps in regenboogkleuren uit de spring/summer collectie 2011 spicen elke outfit op. Net als hakken met veren waarvan we varianten op de catwalks van de Fashion Week spotten. Minder flamboyante modellen zijn de wedges, naaldhakken en plateauzolen in natuurtinten.

Santoni spring/summer 2011 Santoni spring/summer 2011

Ga je liever niet hooggehakt de deur uit? Ga dan voor de herenschoentjes -klassiekers waarmee het schoenenmerk in 1997 begon- van Santoni. Anno 2011 zijn die omgetoverd naar een versie voor vrouwen en voorzien van een moderne twist.

Santoni Spring/summer 2011 Santoni Spring/summer 2011

Wat is jouw favoriete shoecandy? Ga je deze zomer hooggehakt of platvoets de deur uit? Check voor meer informatie en verkooppunten de website van Santoni.

Deel dit artikel
Back to top