Fashion

Fab. preview spring/summer 2011 collectie

Fashionscene mocht onlangs samen met andere tassenliefhebbers alvast de spring/summer 2011 collectie van het Nederlandse accessoiremerk Fab. bekijken. Hoezo zomercollectie? Ik wil ze nu al!

Na een korte wandeling vanaf de redactie arriveerden Roos (onze 'snuffelstagiaire') en ik al snel bij de Fab. winkel aan de Keizersgracht. Bij binnenkomst zetten we ons drinken snel opzij, want er hingen en stonden simpelweg té veel tassen, portemonnees en clutches die van dichterbij moesten worden bekeken.

Fab. perspresentatie collage I

Fab. wist voor komend voorjaar opnieuw de juiste mix tussen tough en lovely te vinden: bruin en zwart leer gecombineerd met zuurstokkleuren, giga shoppers met een schattig hart erop en buideltasjes (ideaal voor festivals!) uitgevoerd in aaibaar suède of juist bezaaid met stoere studs. Naast bags in alle vormen en formaten zijn er voor de digitalista's onder ons ook hoesjes voor onder meer de iPad en Blackberry in de collectie te vinden. Nu nog kiezen: wordt het een wilde krokoprint of toch rustig mosgroen?

Tijdens de perspresentatie showde Fab. eenmalig haar collectie samen met het van oorsprong Italiaanse schoenenmerk LdiR. Vooral de kortere laarzen met een (nep)bontje en franjes gingen goed samen met de accessoires van Fab.

fab. perspresentatie collage II

Omdat de collectie nog zo vers van de pers is, zijn er helaas nog geen prijzen bekend. Maar houd vooral de website van Fab. in de gaten voor meer informatie over het merk en de voorjaarscollectie.

(Tekst en beeld: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top