Fashion

TOV Essentials zomercollectie 2011 preview

Samen met styliste, Chantal Bles zijn wij voor ons nieuwe televisie programma, FashionSceneTV aanwezig bij de zomer 2011 perspresentatie van TOV Essentials. Het "new luxury" merk presenteerde op dinsdag 29 Maart een nieuwe sieradenlijn en met terecht zichtbare trots een wel heel bijzonder nieuwe goud kleur, Black Gold.

De stoere trendy vrouw is het uitgangspunt geweest voor de zwart gouden kleur. Het klassieke goud is in een nieuw jasje gestoken. Een prachtig, op het eerste oog, gouden kleur maar met subliem zwarte glans is het resultaat na heel veel onderzoek en testen van speciale technieken. Mysterieus, stoer en supervrouwelijk is het eindresultaat!

tov essentials report collageII


Sahrissa en Michael Lingg presenteren vier keer per jaar hun nieuwe sieradenlijn en dat zij voor hun ontwerpen inspiratie halen uit alle delen van de wereld is goed terug te zien in de collectie. Mijn oog valt op de geweldige Venetiaanse schakelketting met turquoise mozaïeksteen, bijpassende ring en lange oorbellen.

tov essentials report collageI

FashionsceneTV styliste, Chantal werkt nauw en veel samen met Tov Essentials en geeft ons een rondleiding in de mooie showroom. De sieradenlijn focust zich niet op een bepaalde doelgroep. Van lieve vriendschaps ringen- en armbanden tot statement kettingen, cuff armbanden of schakelringen en dan heb ik nog niet eens over de ruime keuze van edelstenen die ook verkrijgbaar zijn!

Alles is met evenveel zorg, kwaliteit en uniek design gemaakt. Naast zilver, rose en geel goud heb je binnenkort ook de keuze uit de intens mooie zwart gouden kleur.

De nieuwe zomer 2011 collectie is vanaf half April verkrijgbaar.

(Foto's: TOV Essentials)

(Tekst: Nathalie Edelsztejn)

Deel dit artikel
Back to top