Fashion

Marlies Dekkers fall/winter 2011 collectie

Hoewel wij nog heerlijk aan het genieten zijn van de spring/summer collecties, is modeland al een tijdje klaar met collecties voor komend najaar. Dus ook Marlies Dekkers. Met weer een prachtige lijn bh's, broekjes en korsetten kun je bij Marlies Dekkers je lingeriegarderobe helemaal klaarstomen voor aankomende winter.

Marlies Dekkers zat tijdens het creëren van haar fall/winter 2011 collectie duidelijk in romantische sferen. Voor schattige prints, sexy ruches en donkere kleuren moet je komend seizoen zeker bij madame Dekkers zijn! De collectie is in twee delen verdeeld. Zo is er een chique lijn, gemaakt van exclusieve stoffen uit Italië. De bh's en korsetten in deze lijn zijn bewerkt met mooie stiksels, steentjes en ruches.

Marlies Dekkers body

Marlies dekkers korset

 

Marlies dekkers bh zwart

De andere lijn is meer basic. Met donkere kleuren en prints is deze lijn met bh's perfect voor bijvoorbeeld onder een t-shirt.

Marlies Dekkers basics Marlies Dekkers bh groen  Lenny bij Marlies Dekkers Marlies Dekkers pop

Maar er is meer. Marlies Dekkers is namelijk ook druk bezig geweest met haar Undressed lijn. Deze betaalbare line is perfect voor jonge vrouwen die van mooie lingerie houden, maar er niet te veel geld aan willen of kunnen uitgeven. Deze collectie is redelijk basic, maar zeker niet minder mooi.

Marlies Dekkers heeft in haar 18-jarig bestaan als lingerie-ontwerpster al een grote naam opgebouwd. We hebben dan ook al vele celebs gespot in een bh van de Nederlandse business woman. Zo draagt Nelly Furtado een 'Marlies Dekkers' in haar nieuwste videoclip en draagt Victoria Beckham een exemplaar op de cover van Glam It.

Marlies Dekkers Nelly furtado Marlies Dekkers victoria beckham

Iets nieuws van Marlies Dekkers is haar eigen magazine! De lingerieontwerpster had al een online magazine die ook te downloaden is op de iPad, maar heeft nu dus ook een papieren tijdschrift gemaakt. Met dit magazine leren we Marlies beter kennen, krijgen we een rondleiding door haar huis en vertelt de ontwerpster waar ze haar inspiratie vandaan haalt.

En net als je denkt dat we alle nieuwtjes rondom deze powervrouw hebben gehad, komt er nóg eentje bij. Marlies Dekkers gaat namelijk samenwerken met Magnum. Wat Marlies en het ijsjesmerk gaan doen is nog een groot geheim. Wij zijn in ieder geval al nieuwsgierig geworden.

De nieuwe collectie van Marlies Dekkers is te koop in haar eigen winkels en in de online shop.

Wat vind jij van de nieuwe fall/winter collectie van Marlies Dekkers?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top