Fashion

Korting voor het goede doel bij Lake Side

Denim merk Lake Side zorgt ervoor dat je met jouw oude spijkerbroek €10,- korting kunt scoren op een paar gloednieuwe jeans, en je daarmee direct het goede doel steunt. De spijkerbroek die je vaarwel zegt gaat naar de Nationale Kledingbank, terwijl jij met korting een nieuwe denim look bij elkaar shopt. Ideaal toch?

kleding

Lake Side is een in denim gespecialiseerde modeketen, met maar liefst 70 vestigingen in Nederland. Dat is niet verrassend, want ze hebben ook echt leuke fashion finds voor aangename prijzen. De spring/summer collectie van Lake Side bevat zowel items voor een vrolijke festival look als een goede shopoutfit. Van fleurige jurkjes en tops tot stoere ripped jeans en spijkerblousjes.

Collectie Lake Side

Naast de zomercollectie gaat het nu ook om het steunen van een goed doel. Je

hebt vast nog wel een spijkerbroek ergens in je kast liggen die je toch nooit meer draagt! In plaats van 'm weg te gooien, kun je hem nog tot en met 20 maart inleveren bij één van de Lake Side filialen. Je ontvangt daarvoor in ruil direct €10,- korting bij aankoop van een nieuwe spijkerbroek. En bij de Kledingbank hebben ze weer een extra paar jeans die ze weg kunnen geven. Wil je weten waar de dichtstbijzijnde filiaal is? Ga dan naar de website van Lake Side.  

Wat vind jij van dit initiatief en help je ook mee?

(Tekst: Precilla)

Deel dit artikel
Back to top