Fashion

10x celebrities met succesvolle kledinglijn

De jurken van Victoria Beckham zijn een enorme hit onder celebrities. Onlangs verscheen zelfs Vickie's heldin Oprah in een creatie van de voormalig Spice Girl. Maar mrs. Beckham is niet de enige bekende kop die met een eigen kledinglijn de nodige fashion credibility heeft opgebouwd. Daarom een top 10 met succesvolle celebrity kledinglijnen!

Vooral de vrolijke creaties van Gwen Stefani, de (voornamelijk) hippie outfits van Nicole Richie en de sober gekleurde The Row collectie van de Olsen Twins had ik graag in m'n eigen kledingkast hebben hangen. Succesvol zijn ze echter alle tien. Van de ietwat hysterische jurken van Beyoncé tot de verleidelijke lingerie van Elle MacPherson; ze gaan als warme - en vaak nogal prijzige - broodjes over de toonbank.

victoria beckham celebs met eigen kledinglijn nicole richie eigen kledinglijn


Links: Victoria in eigen ontwerp, rechts: Nicole Richie in een jurk uit haar eigen lijn Winter Kate.

gwen stefani lamb whitney eve whitney port catwalk
Links: Gwen Stefani bedankt het publiek na haar L.A.M.B. show, rechts: Whitney Port na afloop van haar Whitney Eve fashion show.

celebs eigen lijn the row olsen twins justin timberlake william rast catwalk
Links: de Olsen twins na afloop van een The Row show, rechts: Justin Timberlake neemt met mede William Rast designer Trace Ayalahet applaus in ontvangst.

beyoncé house of dereon red carpet twenty8twelve zusjes miller
Links: Beyoncé in een eigen House of Dereon creatie, rechts: de zusjes Miller in eigen Twenty8Twelve creaties.

jay-z rocawear lijn elle macpherson intimates red carpet
Links: Jay-Z in zelf ontworpen Rocawear outfit, rechts: Elle 'the Body' MacPherson poseert trots voor items uit haar eigen lingerielabel.

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top