Fashion

Fotoshoot: Space of love

In de fotoshoot 'Space of Love' worden kosmische elementen en silhouetten gecombineerd met klassieke kledingstukken in een kleurenpalet van zachte pastekleuren.

Fotografie: Marnix Postma

Styling: Evelien Tomaszewski

Make-up: Michela de Simone

Haar: Tommy Hagen @ House of Orange

Model: Chantal @ Fresh MM

Copyright: Marnix Postma

Zijden Jumpsuit (€ 780,-) van Roya Hesam, Leren bustier, (€589,-) van Lotte van | Keulen, gouden sandalen (€229,95) van Tiga-Tiga.

Copyright: Marnix Postma

Blazer (€389,-) van Lotte van Keulen, top (€239,-) van Mada van Gaans, broek met opengewerkte binnenkant (€420,-) van Roya Hesam, lila, groene en roze parelketting (€189,95) van Just J Jewels, nudekleurige suede laarsjes (€359.95 ) van Tiga-Tiga.

Copyright: Marnix Postma

Jurk met zilveren applicaties (€311,87) van Janice, doorschijnende top van Maryam Kordbacheh (€700,-), zilverkleurige glitterpanty (€7,95) van H&M.

Copyright: Marnix Postma

Jurk met parelapplicatie (prijs op aanvraag) van Ratna Ho, spandex (€32,-) van American Apparel, armband (€7,95) van H&M.

Copyright: Marnix Postma

Metallic top (€189,-) van Lotte van Keulen, suede mouwen (€250,-) van Mada | van Gaans.

Copyright: Marnix Postma

Half doorschijnende coltrui (€180,-) van Roya Hesam, Bustier met rits (€14,95) van H&M, minirok met boorduurmotief (€329,-) van Lotte van Keulen, zilverkleurige glitterpanty (€7,95) van H&M.

Copyright: Marnix PostmaTop met doorschijnende elementen en parelapplicaties (prijs op aanvraag) van Ratna Ho, legging (€280,-) van Marga Weimans.

Fashionscene loves talent! Daarom krijgen stylisten en fotografen bij ons de kans om hun werk te showen. Stuur een e-mail met foto's en stylingcredits naar info@fashionscene.nl. En misschien komt jouw shoot wel online op Fashionscene.nl!

Deel dit artikel
Back to top