Fashion

Beyoncé showt groeiende baby bump tijdens haar date night met Jay Z

Als Beyoncé ooit van plan is om zich niet meer bezig te houden met muziek, kan ze altijd nog model worden. Dit blijkt maar weer uit haar nieuwste Instagram kiekjes die ze vannacht plaatste. En ondanks dat haar buik maar blijft groeien en groeien, hult ze zich nog altijd in een full designer outfit.

De 35-jarige zangeres, die zwanger is van een tweeling, ging op date night met hubby Jay Z en liet weer even wat van zich horen (of eerder zien) op Instagram om haar chique outfit te tonen, inclusief enorme baby bump. Ze droeg een strakke, zwarte jurk, afgemaakt met een grote hoed, een Gucci tasje en Stella McCartney hakken, met heuse plateauzolen, van meer dan 1000 dollar… 

Maar, zoals we kennen van Bey, liet ze het daar niet bij en maakte ze er een mini-fotoshoot van. Ze drapeerde voor enkele kiekjes haar gouden jasje om zich heen en poseerde nog even zwoel met haar zonnebril op. En zoals je weet is dit lang niet de eerste keer dat Queen B haar pregnancy style showt op Instagram. Het lijkt tegenwoordig een dagelijkse routine geworden, but we love it!

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top