Fashion

Sephora’s gedurfde nagelprints

Heb je ook geen zin, tijd en geld om naar een nagelstudio te gaan voor een maandelijkse nagelbehandeling? De leukste nagelprints kun je nu vanuit je luie stoel bestellen en zelf thuis opbrengen. How Handy!

Sephora had waarschijnlijk al door dat half Amerika (en dan vooral de celebrities) vol trots rondloopt met originele nagelprintjes van Minx. Maar deze zijn alleen op te brengen via nagelstudio’s. Ja en daar zit nou net het probleem..

Gelukkig kwam daar Sephora met de doe-het-zelf lijn ‘Sephora by OPI’ die je gemakkelijk zelf aan kunt brengen: warm de ‘Chic Prints’ op in je handen en plak ze op je hand- of teennagels. Knip dan het overige gedeelte vanaf de nagelriem af zodat ie als gegoten op je nagel ligt. Vijl je nagel nog even tot de juiste lengte en klaar is Kees!


sephora

Nu is de grote vraag: ‘Blijft de Chic print net zo lang zitten als de tijd die het kost om het erop te plakken, of gaat het toch echt langer mee?’

De Sephora by OPI lijn komt in ieder geval met acht verschillende printjes, waaronder tijgerstrepen, sterren, visnet en goud-zwarte geometrische vormen die allemaal ook in andere kleuren te verkrijgen zijn.

Voor ons Nederlanders is het toch wel handig om deze fijne pakketjes online te kunnen bestellen.


chic prints chic prints



(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top