Fashion

Latex your garderobe

In 2009 hebben we het broekentijdperk al achter ons gelaten: spijkerbroeken werden ingeruild voor leggings in allerlei kleuren en materialen. Maar in 2010 gaan we nog een stapje verder. Als wij de trend in ‘divaland’ opvolgen, lopen wij binnenkort in niets-verhullende latexpakken!

Hoewel latex kleding al een aantal jaar wordt gedragen door celebs (denk aan Madonna, Grace Jones en Lil’ Kim), wordt het materiaal nog vaak geassocieerd met sex.

Maar dat is voor de latexdiva’s misschien alleen maar een reden om het juist wel te dragen. Want de een na de ander (Lady Gaga, Beyoncé, Rihanna, Christina Aguilera en Nicole Scherzinger) hijst zich nu in het strakke pakkie.

Nu moet ik wel zeggen dat ze het allemaal goed kunnen hebben. Het maakt ze vrouwelijk, krachtig en zelfverzekerd. Hmm, Misschien toch maar eentje aanschaffen?

Ps. Het is wel leuk om te melden dat de meeste van deze dames hun latex van dezelfde designer dragen, namelijk Atsuko Kudo. De Japanse latexdesigner won in 2008 en 2009 de ‘European Fetish Award’ voor ‘Best Fetish design’ (jaja, ook dat bestaat).

Maar nu luidt de vraag: Wie van de dames is het meest origineel en draagt haar latexpak het best?

Christina Rihanna

Lady Gaga Nicole

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top