Fashion

De 5 it-bags van dit seizoen

Sommige Hollywoodsterren gaan ermee om alsof het niks is, maar voor de meesten van ons is het een spreekwoordelijke 'rib uit je lijf'. we hebben het hier natuurlijk over de it-bag!

En een nieuw seizoen betekent een nieuwe it-bag, dus begin maar vast te sparen voor één van de vijf volgende droomtassen!

1. Chanel ‘Cocoon’

De Cocoon heb je in verschillende vormen en maten en is favoriet wegens de textuur, het zachte leer en de ‘nonchalante’ uitstraling. In de winkels kost deze versie zo’n €1830.

Chanel Cocoon Lily Allen

2. Mulberry ‘Alexa’
Deze schoudertas is geïnspireerd op stijlicoon Alexa Chung. Je hebt de Alexa in verschillende materialen en kleuren, denk aan luipaardprint, lak, of gewoon bruin leer. Deze Mulberry tas heb je voor €850 om je schouder hangen.

Mulberry Alexa Alexa Wang

3. Alexander Wang ‘Diego’

Deze tas heeft iets weg van de vorige tas van Alexander Wang, namelijk de ‘Rocco’. Gelukkig zijn de ‘noppen’ aan de onderkant van de tas gebleven, want dat was vorig seizoen een grote hit. Ook de studs zijn favoriet bij Wang’s creaties. Met de lange en korte hengsels kun je hem goed over je schouder dragen.
De ‘Diego’ kun je bestellen voor €976 op net-a-porter.com.

Alexander Wang Diego Kate Bosworth

4. Chloé ‘Marcie’
Dit is een mooie, luxe tas die groot genoeg is om al je spullen in mee te nemen. Ook deze tas heb je in vele materialen, maten, kleuren en prijzen.
Als je ‘toevallig’ eens (heel) veel geld over hebt, koop dan de ‘Marcie’ in krokodilvariant. Daar hoef je namelijk maar een kleine €14.000 voor te betalen. Ik zeg halen!

Chloe Marcie Jessica Alba

5. Dolce & Gabbana ‘Miss Sicily’
De ‘Miss Sicily’ was vorig seizoen al enorm populair onder de echte glamourgirls onder ons. Maar deze zomer is hij er ook in een gehaakte versie.
De tas zit nu vast in de collectie van D&G en is verkrijgbaar voor €1459.

Miss Sicily Madonna


(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top