Fashion

Obsessed with my: roze Mulberry Willow tas

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week de 22-jarige blogger Stefanie Look van Mind My Look en haar roze Mulberry tas!

"Ik vind het heerlijk om uren te neuzen op het internet of in magazines te zoeken naar kleding en accessoires die mij aanspreken. Sinds kort ben ik dan ook gestart met mijn eigen fashion blog Mind My Look om mijn stijl en mening te kunnen delen met anderen. Zo stuitte ik laatst op de nieuwe Mulberry Herfst/Winter collectie 2013 campagne. Ik sloeg gelijk steil achterover! De campagne is zó geweldig, net als de gehele collectie. Echt alles klopt, de campagne is origineel, elegant, mysterieus en heel chic en de beelden geven je echt het gevoel van luxe en avontuur. Zo zou ik Mulberry als merk ook willen omschrijven. Ik vind deze collectie dan ook het sterkste van alle collecties die Mulberry tot nu toe op de markt heeft gebracht."  
 


Lievelingsitem
"En zo komen we gelijk op mijn nieuwste obsession; de Mulberry Willow in Pink tas. In augustus vierde ik mijn 22ste verjaardag en toen - je raadt het waarschijnlijk al - kwam mijn grootste droom uit; ik kreeg mijn eerste, mooie designertas! Nadat ik het papier had opengescheurd en de eerste tekenen van Mulberry zichtbaar werden, sprong ik letterlijk een gat in de lucht. Daar was hij dan, de liefde van mijn leven - naast mijn vriend natuurlijk - ... de Mulberry Willow in Pink tas! De kleur is echt om van te dromen, zo lekker fel en vrolijk, precies wat bij mij past."Mijn alles
"Ik wist meteen dat deze tas mijn alles zou zijn. Door het design en de kleur krijgt alles wat je draagt een soort upgrade. Je looks zien er gelijk sophisticated uit. Je kunt hem op een sjieke manier dragen, maar ook op een hele casual manier... The options are endless! Ik draag bij zo’n uitgesproken item het liefst ook opvallende schoenen en accessoires. Zo blijft het niet een op zichzelf staand item, maar een stijlvol geheel."
 


Stijl
"Ik pas mijn kledingstijl aan aan hoe ik me voel en wat ik op dat moment wil uitstralen, zo blijft mijn stijl dynamisch. Daarnaast houd ik mijn looks graag clean, vrouwelijk en soms heel chic en elegant, maar zeker ook heel casual en sportief. Ik draag het liefst een simpel, basic kledingstuk om deze dan te combineren met zeer uitgesproken accessoires en opvallende schoenen. Lekker knallen. Ik ben ook echt een detail freak. Ik vind het geweldig als een item op het eerste gezicht niet bijzonder lijkt, maar toch je aandacht weet vast te houden. Wanneer je dan nogmaals kijkt zie je de details en raak je gefascineerd.Mode is voor mij dan ook een uiting van wie ik ben, hoe cliché dat misschien ook klinkt. Met mode geef je de buitenwereld een sneak peak in wie je bent, hoe je je voelt en waar jij voor staat." 


Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top