Fashion

Killer heels voor de feestdagen

Heb je al een mooie jurk voor kerst? Dan doen wij je nog een paar schoensuggesties. Let wel: het zijn designerschoenen (dus onbetaalbaar). Maar laat je er vooral door inspireren.

Schoenen zijn net zo belangrijk als de rest van je kerstoutfit. Een verkeerd gekozen paar kan je hele look omlaag halen. Daarom kozen we een aantal feestelijke schoenen uit die gemakkelijk te combineren zijn met diverse outfits. Laat de hoge hak je niet afschrikken, met kerstmis zit je toch het grootste gedeelte van de tijd.

Louboutin

Met de zwartgelakte hakken van Louboutin kun je bijna de fout niet ingaan. Ze staan zowel mooi onder een cocktailjurk, een avondjurk, een pantalon als een kokerrok. Je moet ze wel echt tijdens een chique gelegenheid dragen dus voor kerst zijn ze perfect.

Marc Jacobs

De suède laarzen van Marc Jacobs komen ongeveer tot net onder je knie. Hierdoor staan ze leuk bij jurkjes en rokjes die net op je knie vallen, zodat er nog een beetje van je benen zichtbaar is. Omdat ze zwart zijn, zijn ze gemakkelijk te combineren met outfits in allerlei kleuren. De ruches aan de achterkant geven de laarzen een extra feestelijk tintje.

Roberto Cavalli

Bij de enkellaarsjes van Roberto Cavalli zie je meteen dat ze voor een feestelijke gelegenheid bedoeld zijn. Tijdens het kerstdiner met de familie zullen ze absoluut niet misstaan. En mocht je later op de avond nog op stap willen gaan dan creëer je met deze laarsjes zo de perfecte party-look.

Jil Sander

Je moet goed naar de donkerblauwe suède Jil Sander hakken kijken om te zien hoe bijzonder ze zijn. Aan de voorkant zit onder de normale vorm van de hak namelijk nog een extra laag. Draag deze hakken met een soepelvallende jurk en in het oog springende sierraden.

DKNY

De gouden hakken van DKNY zijn perfect om de avond in voort te zetten na het kerstdiner. De combinatie van het gouden slangenleer en de vorm van de schoen stralen één en al glamour uit. Mix & match de schoenen met een jurkje en bijvoorbeeld een kort leren jasje en draag er gouden sierraden bij.

Tory Burch

De zwarte hakken van Tory Burch met gekruiste bandjes zijn torenhoog en supersexy. In plaats van met een jurk kun je deze hakken ook dragen met een wijde pantalon met smal uitlopende pijpen of een pantalon die tot net over je knie komt. Qua kleur past alles bij deze killer heels.

Valentino

De zwarte Valentino pumps met diamanten versiering zijn een sprookje op zich. Ze mogen wat ons betreft dan ook alle aandacht krijgen. Draag er een eenvoudig jurkje boven en laat de diamanten ergens in je outfit (je jurk, je sierraden of je haar) terugkomen.

Zijn bovenstaande designerschoenen voor jou onbetaalbaar? Droom er dan lekker bij weg, laat je inspireren en ga gewoon op zoek naar soortgelijke schoenen voor een leuker prijsje. (Tess van Daelen)

Deel dit artikel
Back to top