Fashion

Missoni getrouwd in Giambattista Valli

Margherita Missoni, de kleindochter van de oprichters van Missoni, is afgelopen weekend getrouwd met coureur Eugenio Amos. De intieme bruiloft vond plaats in het kleine Italiaanse plaatje Brunello en niemand minder dan good friend Giambattista Valli kreeg de eer om de trouwjurken ontwerpen!

Giambattista Valli

TrouwjurkEN ja, want een echte celebrity trouwt in tenminste twee jurken. Margherita Missoni droeg twee dezelfde haute couture jurken die Giambattista Valli voor haar ontwierp. Een witte voor de ceremonie en een in blush pink voor de receptie die in de tuin bij Margherita's moeder, Angela Missoni, plaatsvond.

Missoni

Jurk één.

Trouwjurk

De asymmetrische sprookjesachtige jurk met lange mouwen is gemaakt van Missoni zijde en organza en bewerkt met borduursels en bloemen. Margherita droeg haar haar opgestoken en met een tiara tijdens de ceremonie. Voor de receptie gooide ze het haar los en droeg de bruid een romantische bloemenkrans in haar lokken met als finishing touch felrode lippen.

Missoni

Newly weds Margherita en Eugenio

Missoni

Jurk twee.

Ook de gastenlijst was très mödisch met fashion people als Mario Testino, Carine Roitfeld, fashion journalist Suzy Menkes en Vogue Italia editor Franca Sozzani erop!

Wat vind jij van Giambattista Valli's jurk voor Margherita Missoni?

(Door: Daphne)

(Bron: Fashion.telegraph.co.uk)

Deel dit artikel
Back to top