Fashion

Zien: de mooiste beelden uit het lookbook van Giambattista Valli voor H&M

Zien: de mooiste beelden uit het lookbook van Giambattista Valli voor H&M

Op 7 november is het zover: vanaf dan is het resultaat van de samenwerking tussen Giambattista Valli en H&M te koop in geselecteerde winkels van de keten en online. Een aantal maanden geleden kon je al een 'eerste drop' van de collectie shoppen en komende maand zal je dus de rest van de collectie kunnen inslaan.

We hebben even moeten wachten op het lookbook met daarin de nieuwe items maar dat is niet voor niks geweest. De collectie is heerlijk opvallend zoals het een Italiaanse ontwerper betaamd; denk aan bloemenprints, ruches, kant, pailletten, luipaardprint, steentjes, borduursels en goud. Er is een combinatie gemaakt van sporty invloeden en kittige vrouwelijke aspecten.

Het lookbook werd geschoten door fotograaf Kyle Weeks in Rome, de geboorteplaats van Giambattista Valli, en Giovanna Battaglia Engelbert nam de styling van de looks voor haar rekening. De cast van modellen bestaat uit Oslo Grace, Leslye Houenou, Mara Kasanpawiro, Kohei Takabatake, Luka Isaac en Tom Rey. 

De prijzen lopen uiteen van 14,99 euro voor een paar sokken tot 399 euro voor een galajurk. Bekijk de mooiste beelden uit het lookbook hieronder!Beeld: H&M
Deel dit artikel
Back to top