Fashion

Missoni ontwerpt budget fiets voor Target

Deze keer hebben we het niet over de nieuwste campagnefoto's of de kinderwagens van Bugaboo. Missoni gaat namelijk iets ‘nieuws’ en heel anders doen; een fiets ontwerpen. In samenwerking met de Amerikaanse budgetketen Target lanceert het Italiaanse modehuis de Missoni for Target bike. Veel modische stadsmensen zullen hier blij mee zijn, maar wat wij willen weten is natuurlijk; hoe komt de fiets eruit te zien?

Vanaf 13 september zal de fiets verkrijgbaar zijn. De redactie van Refinery29 kon zo lang niet wachten. Zij zijn zelf creatief geweest en hebben in Photoshop een Missoni fiets ontworpen waarvan zij denken dat de fiets er uiteindelijk zo uit komt te zien.

missoni bike

De Missoni for Target bike gaat 400 dollar gaat kosten. Voor de prijs van een Missoni sjaal koop je nu een fiets. De Missoni Target collab is de grootste samenwerking van de budgetketen. De Missoni for Target collectie bestaat uit meer dan 400 items zoals kleding voor vrouwen, mannen en kids maar ook servies, beddengoed en een terras-set.

Missoni is niet het eerste modehuis met een eigen fiets. Chanel ging voor een black-beauty bicycle met lakleren fietstasjes. Van de Chanel fiets zijn er maar vijftig gemaakt en zo'n fiets kost dan ook 17.000 dollar.

chanel

Gucci heeft speciaal voor de Olympische Spelen van 2008 in Bejing een knalrode fiets ontworpen inclusief oldskool rode handremmen.

gucci bike 

Fendi ging voor een bicycle met de cowboy-look met een kistje voorop en fietstassen van paardenhaar. fendi

Hermes ontwierp een simpele high-fashion fiets met een leren zadel en handvaten.

De Hermes fiets is voor 4.000 dollar te koop en past perfect bij de Birkin Bag!

hermes 

Cynthia Rowley heeft de beach cruiser ontworpen waar we Blair Waldorf in Gossip Girl op zagen rijden. Een echte meisjes fiets met vrolijke kleuren.

cynthia 

Dat Missoni met een fiets komt is dus niet heel vernieuwend, maar toch zijn we heel benieuwd naar Missoni bike. Welke designer bicycle vind jij tot nu toe het mooist?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top