Wedding

Even zien: de sprookjesachtige bruiloft van een modeblogger en haar grote liefde in Capri

Wij gewone stervelingen moeten jaren sparen om wat geld bij elkaar te sprokkelen voor een huwelijk dat een beetje overeenkomt met onze dromen. Voor anderen zoals steenrijke modebloggers is het een stuk simpeler om een extravagante bruiloft te beleven.

Maak kennis met Feiping Chang en haar hubby Licoln Li (bankier). De twee zeiden een maand geleden 'I do' tegen elkaar op het prachtige Italiaanse eiland Capri en alles werd uit de kast gehaald om een sprookjesachtige bruiloft te organiseren.

Het festijn duurde maar liefst 72 uur. De 150 gasten werden verwelkomd met een diner bij restaurant Da Paolino om de volgende dag lekker te relaxen bij Chang's favoriete beach club genaamd La Conca del Sogno in Nerano. Het huwelijk vond de derde dag plaats in Villa Lysis: gebouwd door dichter Jacques d'Adelswärd-Fersen in 1905 als een ode aan de jeugd en liefde. Op de prachtige plek was nog nooit iemand getrouwd omdat hiervoor geen toestemming werd verleend. Maar hoe kau je nee zeggen tegen een steenrijk duo dat de plek graag even wil renoveren in ruil voor een dagje gebruik?

Feiping droeg maar liefst drie designerjurken tijdens de 72 uur. Voor de ceremonie was ze gehuld in een gigantische tule wedding gown gemaakt door Giambattista Valli en ook tijdens de receptie droeg ze een prachtige outfit van de hand van de ontwerper. Bij het openingsdiner de eerste dag was ze gehuld in een jurk met citroenenprint, perfect bij het citroenenthema dat de avond had.

De gasten werden flink in de watten gelegd. Zo werden ze met gouden auto's naar de trouwlocatie gebracht, konden ze na het hoofdgerecht genieten van één van de vele desserts die klaarstonden in kamer die geheel gewijd was aan de zoetigheden en kregen een gepersonaliseerde goodiebag mee naar huis 

Bekijk foto's en filmpjes van de extravagante bruiloft hieronder!

 

A truly magical day #feiandlincoln

Een bericht gedeeld door Feiping Chang 張翡玶 (@xoxofei) op

 

Mrs Li 😄 #feiandlincoln

Een bericht gedeeld door Feiping Chang 張翡玶 (@xoxofei) op

 

One month ago today. Time flies! 📸 by @aarondelesie #feiandlincoln #giambattistavalli #giambattistavallicouture

Een bericht gedeeld door Feiping Chang 張翡玶 (@xoxofei) op

 

The happy couple 💝#feiandlincoln

Een bericht gedeeld door Mrs Jessica Bowditch (@mrsjessicabowditch) op

 

finally here for #feiandlincoln~! 💏 x

Een bericht gedeeld door • A R I S S A . C H E O • (@xarissaxcheox) op

 

@xoxofei's 👼 #bridesmaids #feiandlincoln

Een bericht gedeeld door Antonia Michela Li 李家彤 (@antoniamli) op

 

Mr & Mrs Li #feiandlincoln

Een bericht gedeeld door shen-tel lee (@shentel) op

Deel dit artikel
Back to top