Fashion

Fashion update week 24

Het breaking nieuws van deze week was natuurlijk de bevestiging van weer een nieuwe designersamenwerking van H&M: Maison Martin Margiela! Maar daarnaast hebben we nog de Forbes' best betaalde modellenlijst en Vogue US' covergirl voor het befaamde September issue voor je. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op!

* Harvey Nichols heeft het wel erg hoog in de bol. In de sale campagne laat het merk een model in haar broek plassen met daarbij de tekst 'Try to contain your excitement'.

Harvey Nichols

* Zoals eerder vermeld, is Maison Martin Margiela de nieuwe designer die de samenwerking is aangegaan met H&M. Volgens insiders wordt dit de beste tot nu toe... 15 november ligt de collectie in de winkels. Wij kunnen nu al niet wachten!

H&M MMM

* Mocht de zomer nog komen, dan hebben we hier de 10 beauty trends van het seizoen voor je!

* Vogue US' September issue is de belangrijkste editie van het jaar en dit keer is Lady Gaga de lucky one die op de cover staat. En dat is niet alles want haar nu al beruchte geurtje - dat naar sperma and bloed moet ruiken - wordt tegelijkertijd gelanceerd. Lees hier de scoops!

* En wij geven 2 x 2 kaartjes + toffe shirts weg voor het nieuwe & open-minded Milkshake Festival op 22 juli het Westerpark in Amsterdam.

Speechless Karlie Kloss

* Topmodel Karlie Kloss is voor een Amerikaanse shopping mall omgetoverd tot een roaring twenties lady!

* Wordt jij het nieuwe gezicht van Martini Royale Cocktail? Geef jezelf op en win € 150.000 en twaalf paar Louboutins!

* Rihanna laat weten dat ze niet blij is met haar nieuwe lichaam - ze is nu een size zero -en haar curves mist. Maar dat betekent niet dat ze haar lichaam gaat verstoppen. Haar gewichtsverlies zou alles te maken hebben met haar belachelijk drukke schema.

Rihanna

Have a fashionable weekend ladies!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top