Fashion

MTV Movie Awards 2012: Red Carpet looks

O, wat houden we toch van awards uitreikingen! Hét moment waarop de sterren op hun paasbest verschijnen om hun welverdiende prijs in ontvangst te nemen. Afgelopen zondagavond vonden de MTV Movie Awards 2012 plaats. Bekijk de red carpet looks hier!

MTV Movie Awards

Voordat we naar de looks gaan, even in sneltreinvaart de prijzen: Johnny Depps flimcarrière werd geëerd met de Generation Award. The Hunger Games was met vier prijzen, onder andere voor beste mannelijke(Josh Hutcherson) en vrouwelijke(Jennifer Lawrence) hoofdrol, de grote winnaar van de avond. En The Twilight Saga - Breaking Dawn: Part 1 mocht de award voor beste film in ontvangst nemen. Shailene Woodley ontving de 'Breakthough Award' voor haar rol in The Descendants.

Red Carpet

Opvallend is dat de looks van de celebs jong, kort, playful en en vooral kleurrijk zijn. Geen moeilijke outfits of deftige avondjurken, maar fun & fearless. Mini jurkjes worden afgewisseld met jumpsuits en two-piece dresses. Alleen Charlize Theron houdt het nogal klassiek, maar met haar ongekende schoonheid en nonchalante kapsel zijn we dat zo vergeten. Verder zijn we verliefd op Emma Stones shoes en Elizabeth Banks jumpsuit! Hallelujah!

Emma Stone

Emma Stone in Martin Grant

Kristin Steward

Kristen Stewart in Guishem

Shailene Woodley

Shailene Woodley in Stella McCartney

Leighton Meester

Leighton Meester in Christian Cota

Charlize TheronCharlize Theron in Lanvin

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks in Elie Saab

Emma Watson

Emma Watson in Brood

Ciara

Ciara in Balmain

Jessica Biel

Jessica Biel in Chanel

Jullianne Hough

Jullianne Hough in Sally LaPointe

Wat is jouw favoriete red carpet look van de MTV Movie Awards?

(Door: Daphne)

(Bron: Styleite)

Deel dit artikel
Back to top