Fashion

Vogue Thailand in de maak?

Rumour has it dat de huidige Elle Thailand editor-in-chief Kullavit Laosuksri samen met Condé Nast aan een Vogue Thailand werkt. De reacties op het gerucht zijn tot nu toe gemengd, al is het natuurlijk sowieso afwachten of het nieuws officieel bevestigd wordt. Tot die tijd is het vooral speculatiewerk!

Het gerucht is ontstaan naar aanleiding van een artikel in een Thaise krant. Daarin stond namelijk het volgende: "Condé Nast is entering Thai market with the first publication of Vogue Thailand by early 2013. Rumour has it that current Elle Thailand editor-in-chief Kullavit Laosuksri is the one who's dealing with Condé Nast on its first Thailand debut, and will take shift from Elle to become the editor-in-chief of Thailand Vogue himself."

Vervolgens ging het gerucht de wereld in en werd er onder andere op fora veel over gesproken. Logischerwijs wordt verwacht dat Kullavit doorschuift van Elle naar Vogue, maar verder is er nog niets bekend.

voguethailand

Vogue China, de mei eiditie met Arizona Muse - zal de Thaise Vogue er straks ook zo uitzien?

Kritische reacties gaan vooral over de angst voor veel knip-en-plak-werk. Thailand heeft al de Elle, Harper's Bazaar en L'Officiel - waar schijnbaar veel werk van andere internationale edities voor wordt gebruikt. Toch geven wij Vogue graag het voordeel van de twijfel en zijn we vooral heel benieuwd naar de uitvoering van Vogue Thailand.

voguethailand

Vogue China, maart 2012 met Natasha Poly & Isabeli Fontana

Sowieso is een nieuwe creatieve uitlaatklep altijd spannend én iets dat gestimuleerd moet worden, Wij hopen vooral dat Vogue Thailand een interessante en originele inhoud weet te produceren. En met een beetje geluk -en behulp van het internet - kunnen we waarschijnlijk al een cover spotten voordat de eerste Vogue Thailand uitkomt. Als 'ie echt uitkomt dan.

We houden jullie op de hoogte!

Wat zou jij ervan vinden als er een Vogue Thailand komt?

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top