Fashion

Vogue Twitter account met al de inside gossip

Wat er precies gebeurt op het mysterieuze HQ van de Amerikaanse Vogue en de overkoepelende uitgeverij Condé Nast is informatie waar wij van blijven smullen. Dolblij waren wij dan ook met het nieuws dat er een Twitter account is geopend waar gesprekken worden getweet vanuit de Condé Nast lift.

devils

Films en boeken als “The Devil wears Prada” en “The September Issue” lichten een tipje van de sluier op over het reilen en zeilen in het Mekka van de modewereld. Maar wij zijn natuurlijk benieuwd naar de echte sleaze and dirt die gaande is binnen de muren van het Condé Nast gebouw. Om aan deze behoefte te voldoen heeft een geniaal brein een Twitter account gestart met de naam @Conde Elevator. Waarom dit zo lang heeft moeten duren vragen wij ons af maar we zijn blij met de dappere initiatiefnemer van het hilarische Twitter account.

De tweets zijn namelijk om je te bescheuren van het lachen: 

"Teen Vogue-er to Teen Vogue-er: "I don't understand why she was so pissed. I'd want to know if something made me look fat."

[silence] [silence] [silence] [silence] [silence] [silence] [silence] [silence] Summer Intern: "Was that...?" Intern #2: "Yeah" #annawintour

kate anna

Lady: “The worst part is I can't wear the Cartier one because the wrist strap gives me a rash.”

Girl 1: “Is this skirt totally see through?” Girl 2: “No! No! Looks great.” Guy, after they exit: “That skirt was totally see through.”

Woman #1 to Woman #2, holding an omelet: “What’s the occasion?” Woman #2: “…huh?” Woman #1: “I would need an occasion to eat that.”

De Tweets zijn allemaal damn funny, dus volgen maar voor die elevator gossip en als je toch bezig bent volg Fashionscene dan ook gelijk op Twitter.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top