Fashion

1 aprilgrappen in de modewereld

Hoewel wij 1 april stilletjes voorbij lieten gaan hier op Fashionscene.nl, lustten andere modewebsites er wel pap van. Vooral de Amerikaanse websites grepen hun kans en hielpen de meest shocking geruchten uit hun stoutste dromen voor één dag de wereld in. Allemaal in het teken van April Fool's Day.

Eén keer per jaar mogen we de meest smeuïge geruchten verspreiden op basis van... eigenlijk helemaal niets. Anders dan wij, maakten veel fashion websites daar dankbaar gebruik van. Kijk mee naar de roddels waar deze online fashion magazines ons in probeerden te laten stinken.

Ps. Zouden het stiekem fantasieën zijn?

Styleite

Styleite

Styleite probeerde ons te laten geloven dat Kate Middleton op de cover van het meinummer van Harper's Bazaar kwam te staan. Ze zou Harper's Bazaar hebben verkozen boven Vogue, omdat die te mainstream zou zijn. En dat is nog niet alles. Terry Richardson zou de Duchess kieken. Later op de dag kwam de update: April Fools!

1 aprilgrap

Fashionista

Fashionista ging nog een stapje verder en liet ons geloven dat Dior in onderhandeling zou zijn met Kanye West. De rapper turned designer zou gevraagd zijn voor de positie die John Galliano een jaar geleden moest afstaan. Omdat de kwestie nogal onwerkelijk klonk -come on, Kanye West voor Dior?!- maakte Fashionista de vergelijking met Lindsay Lohan voor Ungaro. Tsja.

Refinary29

Refinery 89

Refinery29 plaatste niet één artikel, maar gaf haar hele homepage een makeover. Zij waanden zich voor één dag in de jaren '80 (Refinery 89) compleet met artikelen over Anna Wintours eerste jaar bij Vogue en een introductie van een nieuw gezicht Kate Moss. Creatief!

Heb jij nog een 1 aprilgrap uitgehaald?

(Door: Daphne)

(Bron: Styleite)

Deel dit artikel
Back to top