Fashion

Fashion update week 12

Deze week bestond uit lekker veel Kate Moss, mooie covers van onder andere Georgia May Jagger, Lara Stone en Cate Blanchett en er is weer een Victoria's Secret Angel zwanger! Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* Anais Gallagher, dochter van Meg Matthews en bad-ass rocker Noel Gallagher is nu bellenblazend te zien in haar eerste campagne. Hot or not, zulke jonge modellen?!

* Izabel Goulart staat vrijwel naakt op de cover van de Spaanse Harper's Bazaar (april 2012). Yay or nay?

fuw12

* Tavi Gevinson opens up over Fashion Week, terwijl ze een rondleiding in haar slaapkamer geeft! Les van de dag: keep on dreaming. We like! Bekijk het filmpje nu hier. Wat vind jij van wat Tavi te zeggen heeft?

* Deze herfst komt het boek 'The Little Black Jacket' uit als ode aan het iconische zwarte Chanel jasje! Van de hand van Karl Lagerfeld en Carine Roitfeld belooft dit een prachtig plaatjes boek te worden. Heb je de eerste beelden en backstage video al gezien?

* Kate Moss was volop in het nieuws! Allereerst in de preview van Absolutely Fabulous:

 

En we spotten haar ook in een prachtige serie in Vogue US. Like?

fuw12

* De babyboom bij Victoria's Secret goes on! Adriana Lima is namelijk zwanger van haar tweede kindje!

fuw12

* Israël is sinds gisteren het eerste land met officiële wetgeving omtrent te dunne modellen. Het is natuurlijk een bekende vete in modeland, want hoe bepaal je wat kan en wat niet? Israël heeft een interessante tactiek ontwikkeld - wat vind jij van de nieuwe wetgeving?

* Cate Blanchett staat zonder Photoshop op haar laatste cover! Doen of laten?

fuw12

* Tom Ford staat erom bekend zijn collecties maandenlang geheim te houden na de presentatie ervan. Zo nodigt hij bij zijn show alleen een select groepje fashion editors uit en is er een streng 'geen foto's en social media' beleid. Maar nu is er een video op YouTube uitgekomen met alle looks uit de Tom Ford fall 2012 collection!

* The pretty Georgia May Jagger straalt op de april cover van de Russische Harper's Bazaar. Like or dislike?

fuw12

* En Lara Stone spotten we als brunette op de cover van Vogue Turkey! Wat vind jij: blondes have more fun? Of brilliant brunette?

fuw12

* Na twee jaar plannen, designen en perfectioneren is Stella McCartney's collectie met Britse uniformen voor de Olympische Spelen eindelijk daar! Stella liet zich inspireren door de Britse vlag met een fashion edge. De reacties zijn tot nu toe gemengd, wat vind jij?

* Cartier heeft een short movie uitgebracht om het 165-jarig bestaan van het merk te vieren! Maar liefst 2 jaar werd er aan L'Odyssée de Cartier gewerkt. Your opinion please!

 

Fijn weekend & let us know wat jou favoriete nieuwtje van de week was!

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top