Fashion

The little black jacket van Chanel

Deze herfst komt het boek 'The Little Black Jacket' uit als ode aan het iconische zwarte Chanel jasje! Van de hand van Karl Lagerfeld en Carine Roitfeld belooft dit een prachtig plaatjes boek te worden. Wij hebben de eerste beelden en een backstage video van de shoot!

Onder andere Sarah Jessica Parker, Saskia de Brouw, de zusjes Fanning en zelfs Carine herself geven hun eigen twist aan het tijdloze jasje. Zo gaat Carine voor exact dezelfde look als Coco Chanel (inclusief sigaret) terwijl Sarah Jessica Parker het jasje ombouwt tot kroon!

Neem een kijkje naar de eerste beelden uit boek, dat in totaal 232 bladzijden zal bevatten:

The little black jacket van chanel

Links: Saskia de Brauw, rechts: Daphne Groeneveld

The little black jacket van chanel

Prinses Charlotte Casiraghi van Monaco in the Chanel jacket

The little black jacket van chanel

Een dromerige Elle Faning

The little black jacket van chanel

En haar haar zus Dakota in een klassieke look voor het boek

Voor de promotie van het boek krijgen we stukje bij beetje steeds wat meer te weten over het befaamde zwarte jasje en de foto's die we kunnen verwachten. Zo werden we eerst getrakteerd op deze video die laat zien hoe een Chanel jasje wordt gemaakt:

 

Om nu een kijkje achter de schermen te mogen nemen tijdens verschillende shoots - met Karl Lagerfeld natuurlijk! Hem ooit frans horen praten?

Bekijk de backstage video met Carine, Georgie May Jagger, Sarah Jessica Parker en velen meer hieronder:

 

Andere bekende namen die op de foto gingen voor Karl Lagerfeld's boek zijn Georgia May Jagger, Alice Dellal, Maïwenn, Laetitia Casta, Virginie Ledoyen en Akuol de Mabior.

Wij kunnen niet wachten tot we het resultaat in handen hebben! Ligt dit boek straks ook bij jou in de kast of laat je deze aan je voorbij gaan?

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top