Fashion

Fashion update week 6

Van Madonna’s spectaculaire halftime show op de Super Bowl tot het exclusieve boek Wild Things van casting director Perrett, waarin we de mooiste topmodellen voor hun doorbraak – en make-uploos – zien afgebeeld. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* Rihanna onderging once again een metamorfose en ging naar een blonde steile coupe. Aan jullie reacties op FB te lezen, is het geen succes!

 

* Alleskunner Victoria Beckham staat op de cover van i-D in haar eigen designs!

Victoria Beckham

* Maandag baaldag? Bij Fashionscene niet hoor! En die spirit gaan we verspreiden met onze nieuwe rubriek: Thank god it's monday! Bekijk hier onze eerste editie!

* Dinsdag was Karl Lagerfeld een dag lang gasthoofdredacteur van de Metro! Heb jij heb gescoord?

Karl Metro

* Over absurde wespentailles gesproken: Ioana Spangenberg heeft er één van 50.8centimeter! Maar Cathie Jung spant toch wel de kroon met een taille van maar liefst 38 cm! Shocking…

* Emmanuelle Alt -editor-in-chief Vogue Paris- performs Wham! ‘Wake Me Up’ om de herlancering van Vogue.fr te vieren. Maar we zien ook modellen Anja Rubik, Karmen Pedaru, Jasmine Tookes & Kendra Spears als achtergrondzangeressen.


* In de Beauty Case deze week de catwalk SS12 make-up trends. Wij geven korte how-to's!

 

* Topshop heeft een NEWGEN collectie - Om het tienjarige jubileum te vieren heeft Topshop een aantal -inmiddels bekende- designers gevraagd een exclusieve T-shirt lijn te ontwerpen!

Topshop shirts

* Michelle Williams goes polaroid voor het SS12 lookbook van Boy. by Band of Outsiders!

* Om in de Valentijn sfeer te komen: de Victoria’s Secret angels over hun eerste kus!

 

 

* In de splinternieuwe ‘Obsessed with my’ rubriek laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Deze week May Bui en haar hoedje!

* De Chanel boutique in Las Vegas is heropend! Geheel in het teken van de heropening lanceert Chanel een exclusieve 'Las Vegas' tassenlijn!

Chanel Las Vegas collectie

* KW by Kanye West take two! Mr. West gaat het weer proberen en wel op de Paris Fashion Week!

* Kate Moss liet haar good & dark side vastleggen voor W Magazine!

Kate Moss W magazine

* We are proud to announce: onze DIY rubriek! In de eerste 'Made by Me' maak je zelf Chanel glimbenen!

* Check deze Instagram picture met Lady Gaga & Karl Lagerfeld @ New York Fashion Week!

Instagram Karl & Gaga

* Met de hulp van fashion friend Carine Roitfeld lanceert Karl Lagerfeld binnenkort 'The Little Black Jacket'. Het prettige plaatjesboek is een tribuut aan het iconische zwarte Chanel jasje!

Karl Lagerfeld Little black jacket

Wat was jouw favoriete nieuwtje van deze week?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top