Fashion

Hunkemöller So Me online magazine

Hunkemöller gelooft dat fashion van binnenuit komt en dat lingerie een belangrijk element is van je outfit. We couldn’t agree more. Vandaar dat Hunkemöller het ‘So Me magazine’, een online magalog, heeft opgezet. Vanaf 5 december is het online magazine voor iedereen beschikbaar, maar hier op Fashionscene kun je hem nu al bewonderen!

 

Een magawattes? Voor de leken onder ons: een magalog is een combinatie van magazine en catalogus. Een online magazine dat heerlijk wegleest, maar waar we ook de fabulous najaarscollecties van Hunkemöller in zien langskomen met de beste stylingtips en nieuwste trends. ‘So Me magazine’ heeft een fijne look & feel: overzichtelijk, superduidelijk, gevuld met prachtig beeld en gezellige typografie. So fine!

Hunkemöller So Me online magazine

‘So Me magazine’

De eerste editie van het Hunkemöller ‘So Me magazine’ staat in het teken van de winter. Dat betekent feestmaand ‘Time to party, be glamorous and sexy’ en tegelijkertijd warm binnenzitten in je comfi kloffie. Hunkemöller besteedt overal aandacht aan! In het lookbook zien we de mooiste items uit de collectie en door te klikken op het shoppingbag icoontje kun je de items direct in je winkelmandje leggen. So easy…

Hunkemöller So Me online magazine

Hunkemöller So Me online magazine

Stylingtips

Sommige lingerie is simpelweg te mooi om onder je kleding te dragen en dus laat Hunkemöller graag door middel van prachtige catwalkbeelden zien hoe je je kanten en glitterende  lingerie het beste kunt combineren en helemaal niet hoeft te verbergen. Too beautiful to hide! Bij ‘What’s your style’ geef Hunkemöller tips over hoe je het maximale uit je lingerie haalt aan de hand van catwalktrends: dierlijke prints, sexy kant en glanzend satijn. Per trend ‘Intense Blue’, ‘Red Hot Santa’ en ‘Wild Xmas’ zijn er musthave items bij elkaar gezocht waar je ongelófelijk hebberig van wordt.

Hunkemöller So Me online magazine

Hunkemöller So Me online magazine

Hunkemöller So Me online magazine

Maar het ‘So Me magazine’ gaat niet alleen maar om glamorous en sexy zijn. Hunkemöller nodigt je in hun online magazine uit om te relaxen en tijd voor jezelf te nemen. In het ‘It’s time for me-time’ gedeelte krijg je tips voor een perfect avondje thuis, met heerlijke lounge items zoals zachte pyjamabroeken, huispakken en bijpassende accessoires.

Hunkemoller So Me online magazine

Hunkemoller So Me online magazine

Nieuwsgierig geworden? Vanaf maandag 28 november kunnen Hunkemöller Facebook fans exclusief het hele magazine bekijken op de Facebook-pagina en vanaf 5 december is het volledige ‘So Me magazine’ voor iedereen beschikbaar.

Wat vind jij van het online magalog: Hunkemöller So Me magazine?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top