Fashion

Fashion update week 43

Van de zwarte trouwjurken van Vera Wang tot de samenwerking van H&M met ‘The Girl with the Dragon Tattoo’ costume designer Trish Summerville. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

Karl Lagerfeld lanceert begin volgend jaar twee nieuwe – en betaalbare! -  lijnen, genaamd Karl Line en Karl Lagerfeld Paris-collectie. Met deze lijnen wil hij zich ‘loskoppelen’ van Chanel en zijn eigen naam versterken… want die was nog niet sterk genoeg, toch?

Een beetje aan de vroege kant, maar de cover van het decembernummer van Vogue UK is out and about... op het internet dan! Fabulous Gisele Bundchen siert de cover geschoten door Mario Testino. Check haar sparkly multi-colored legging!

Vogue UK

De fashion weeks zijn alweer geruime tijd voorbij, maar klaar zijn we er nooit mee. Met reports over de shows, collecties, afterparties en zelfs de playlist, denk je dat we alles hebben gehad. Maar wat is een modeshow zonder de haarstylisten? Aveda verzorgde tijdens de NYFW voor verschillende shows de haarlooks en deelt haar geheimen met ons. Do it yourself!

Wie vindt het nou niet leuk om de debiele kant van onze favoriete celebs te zien? Fotograaf Yu Tsai legt hun talloze, gekke uitdrukkingen vast in zwart-wit shots. Je wordt er vrolijk van!

Wie ook van gekke bekken trekken houdt, is Beyoncé, zoals te zien in dit ‘Beyonce as me’ portret van topfotograaf Terry Richardson. Gotta love it!

Beyonce as me

Schoenengoeroe Manolo Blahnik gaat samen met Marcia Patmos werken aan een duurzame collectie met schoenen voor de lente, genaamd ‘Marcia Patmos for Manolo Blahnik’. In de schoenen vind je onder andere afgedankte tilapia huid. Wij zijn very curious naar het eindresultaat!

Offline en online modemagazines met het laatste fashionnieuws, de hotste trends en fashion show reports: ze zijn er in overvloed! Toch worden visie, creativiteit, innovatie, vakmanschap, achtergronden en kruisbestuivingen met andere creatieve disciplines in relatie tot mode te weinig belicht. Daarom is er nu Newsinstyle.nl! Get inspired!

Gareth Pugh heeft samen met M.A.C. een make-up collectie uitgebracht. De donkere, mysterieuze en tegelijkertijd lichte, fragiele collectie bestaat uit eyeliner, (cream) oogschaduw, mascara, lipstick, LipGlass, nagellak en zelfs nepwimpers!

Gareth Pugh for MAC

Ons lievelingskarakter uit de modewereld, André Leon Talley kan aan zijn al niet geringe cv een eigen galerie in een museum toevoegen. En als het aan André ligt krijgt het museum ook een geparfumeerd ventilatie systeem. Love it!

Met Halloween komt het eerste Style.com print magazine uit met Lindsey Wixson op de cover en een 23(!) pagina tellende foto essay van de 17-jarige knapperd!

Lindsey Wixson

Kun jij, nu je weer voorzien bent van je fashion-weeksamenvatting, met een gerust hart het weekend in?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top