Fashion

Fashion Pics by Team Peter Stigter

Ben jij al bekend met Team Peter Stigter? Fashion fotograaf Peter Stigter en zijn team zijn bij alle fashion events en shows aanwezig om de mooiste kiekjes te maken. Natuurlijk waren ze ook bij de fashion weeksin New York, Londen, Milaan en Parijs van de partij en al deze vers geschoten foto’s komen als eerste op Fashionscene.nl te staan! Lucky us! Lucky you!

 

Reports

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de fashion weeks in de grote steden. Door middel van (weekend) updates en highlights doen wij verslag van de mooiste spring-summer 2012 collecties van de belangrijkste modehuizen. Maar wat is een verslag zonder de foto’s? Dankzij Team Peter Stigter laten wij jou alle beelden van de beste shows zien! Zelfs nu alle shows achter de rug zijn, kun je vanuit je luie stoel nogmaals alle shows rustig bekijken.

 

Round-up

Daarnaast vind je op onze homepage (onder de eerste twee artikelen) een round-up met de allernieuwste catwalk foto’s. Vervolgens kun je verder klikken om alle shows te bekijken. De hele dag door worden er foto’s toegevoegd, dus houd Fashionscene.nl in de gaten! Je kunt nu al de foto’s van de spectaculaire show van Louis Vuitton, die gisteren plaatsvond, zien en voor het gemak hebben we de foto’s onder dit artikeltje gehangen! Enjoy!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top