Fashion

Fashion update week 37

Van de slime dress van de Nederlandse ontwerper Bart Hess voor Gaga tot Michelle Williams als Marilyn Monroe in de Amerikaanse Vogue. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Drew Barrymore is het gezicht van Neiman Marcus’ Art of Fashion campagne en de actrice ziet er fenomenaal uit in de beelden.

* Eerder lieten we al weten dat Rihanna het nieuwe gezicht van Emporio Armani is en nu zijn de campagnebeelden out and about. RiRi poseert voor zowel Emporio Armani underwear als Armani Jeans. Lookin’ good, lookin’ nice met een pittige blonde bob.

Rihanna in Armani underwear campaign

Rihanna in Armani jeans

* Let us introduce to you: Windowshoppen 2.0. Een unieke combinatie van window shoppen en online shoppen. Net-a-Porter maakte gebruik van deze nieuwe ontwikkeling tijdens Fashion’s Night Out!

* Viktor & Rolf hebben een sprookjesboek geschreven en geïllustreerd voor fashion conscious babies.

 

* Doutzen Kroes is back! Nog geen een maand nadat Doutzen beviel van haar zoontje, was ze alweer aan het werk. Sindsdien haalt ze de ene topklus na de andere binnen, zoals deze cover op de Duitse Vogue:

Doutzen Kroes cover Vogue Germany

* London Fashion Week is vandaag van start gegaan, maar wij hadden al een preview van enkele ontwerpers. De schetsen en achtergrond verhalen geven ons een idee van de eindcollecties die deze week gepresenteerd zullen worden.

* Het 19-jarige model Georgia Jagger imiteert The Iron Lady in Harper's Bazaar US. Dit levert een unieke, humoristische editorial op, die overigens door Terry Richardson werd vastgelegd.

* Fashion weeks draaien om catwalk shows en nieuwe collecties, maar de celebrities en fashionista’s komen niet alleen om op de front row te zitten. De afterparties tijdens de NYFW waren net zo spraakmakend en leveren bovendien leuke kiekjes op!

NYFW estelle diane von furstenberg lea michelle anna wintour

* Alexa Chung heeft een tweede collectie voor Madewell ontworpen. Bekijk hier het lookbook van de najaarscollectie! Niet alleen de ontwerpen, maar ook de styling was in handen van het Britse stijlicoon. Props!

* NYFW is officieel ten einde en wij zetten de hoogtepunten voor je op een rij. Lees hier de highlights van de NYFW S/S 2012.

NYFW proenza schouler jason wu

Welk modenieuws had jij voor geen goud willen missen?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top