Fashion

Valentino wil musical over zijn leven

Een film over het de loopbaan van een iconische designer of het leven van een andere fashion insider, ze passeren ons dagelijks. Maar een musical op Broadway, dat hadden we nog niet eerder gehoord. De flamboyante Valentino Garavani heeft al een plan klaarliggen en hij verwacht dat het nog een succes zal worden ook!

Valentino Garavani

Valentino Garavani ontwerper die bekend staat om zijn rode, glamorous jurken, heeft de Italiaanse krant La Repubblica laten weten dat hij plannen heeft voor een Broadway show over zijn eigen fascinerende leven. In 2007 kwam er al een documentaire ‘The Last Emperor’ met himself in de hoofdrol. De documentaire werd zo goed werd ontvangen, dat een musical een logische volgende stap lijkt voor de designer. Tijdens screenings kwam de inmiddels gepensioneerde designer er achter dat mensen smulden van zijn gevoel voor drama, de basis van een goede musical.

Hoe de liedjes zullen klinken en wie mister Garavani zou kunnen spelen weten we nog niet, maar met Valentino kostuums en Rome in de sixties als decor zal het vast een outstanding musical worden! Mocht de show het tot Broadway redden, schaffen wij dan ook direct een kaartje aan. Bekijk als voorproefje hieronder de trailer van Valentino’s documentaire ‘The Last Emperor’.

Zin gekregen in de complete docu? De DVD 'The Last Emperor' vind je bij Wehkamp voor €13,99!

Zou jij een ticket aanschaffen voor een musical over de designer?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top