Fashion

Preview Carine Roitfeld’s boek Irreverent

Carine Roitfeld zit niet stil. Vanaf het moment dat ze adieu zei tegen de Franse Vogue, heeft ze haar handen vol gehad aan de meest uiteenlopende projecten. Een boek gevuld met foto’s uit haar 30-jarige carrière, is daar één van. Irreverent komt 18 oktober pas uit, maar wij geven je alvast een preview.

Carine Roitfeld Irreverent Carine Roitfeld photos

Irreverent

Het 'plaatjesboek' Irreverent telt 368 pagina’s en bevat hoogtepunten uit Carine Roitfeld's carrière, zoals de bloederige spread met Eva Herzigova voor The Face in 1997. Daarnaast zien we spraakmakende shoots uit haar tijd als hoofdredacteur bij de Franse Vogue, namelijk de eerste fotoshoot met voormalig plus size model Crystel Renn en Lara Stone's eerste verschijning in het magazine in 2006. Naast professionele shoots uit haar carrière bevat het boek ook persoonlijke kiekjes van la Roitfeld zelf en haar familie. Bij sommige kiekjes staan berichten van Alexander McQueen, Tom Ford en John Galliano gericht aan Carine Roitfeld. Genoeg mödisch verantwoord kijkvoer dus! 

Eva Herzigova Irreverent

Irreverent Crystal Renn Vogue Paris

Lara Stone first appearance Vogue Paris

Nieuwe projecten

De eigenwijze Carine had geen betere titel kunnen bedenken dan Irreverent, wat dwars of koppig betekent. Het zit dan ook niet in haar karakter om achterom te kijken; het ene project is nog niet afgerond of ze is al excited over de volgende. Zo is ze nu bezig met nóg een boek, een samenwerking tussen haar en fashion friend Karl Lagerfeld. Carine krijgt veel aanbiedingen binnen, waaronder een eigen make-uplijn en een kledinglijn. Maar helaas wil de française daar nog geen uitsluitsel over geven.

Franse Vogue fur is dead Irreverent Carine Roitfeld

Carine Roitfeld Irreverent Tom Ford note

Carine Roitfeld Irreverent

Wat vind jij van Carine Roitfeld's Irreverent na het zien van deze eerste beelden? Ga jij 'm bestellen?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top