Fashion

Gigi Hadid zonder BH in CR Fashion Book

Gigi Hadid is niet verlegen en showt haar prachtige lichaam in sexy shoots voor commericiele tijdschriften als Sports Illustrated en voor high-fashion campagnes als Tom Ford. Het 19-jarige model vertelde laatst nog hoe ze niet kon geloven dat Carine Roitfeld haar in de hoofdrol van een editorial voor CR Fashion Book srikte en nu is Gigi terug voor een mooie zwart-wit spread.

CR Fashion Book brengt een speciale september editie uit genaamd 'Modern Icons', Gigi is één van de meest veelzijdige modellen van dit moment en het is daarom geen verrassing dat de dochter van topmodel Yolanda Foster ook een plekje krijgt in het nummer.

Gigi is te zien op de daken van New York in speelde foto's met een wit t-shirt wat duidelijk laat zien dat het in New York ook geen hoogzomer meer is. In het eerste shot draagt Gigi een prachtige sequin jurk van de Marc Jacobs FW 14-15 collectie die nonchalant van haar mooie body hangt terwijl ze op de signatuur bakstenen van NYC leunt.
 
In het tweede shot draagt Gigi een look van Sonia Rykiel's winter lijn en kanten oortjes terwijl ze erotisch haar lange nagels om haar bekendste lichaamsdeel slaat.
 

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top