Fashion

Fashion update week 28

Van fashionista's op de Amsterdam fashion week tot Lady Gaga in een creatie van Iris van Herpen. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met noemenswaardige en de leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* De Amsterdam International Fashion Week is van start en dat betekent mode, mode en nog meer mode. Naast de shows bekijken, uittiepen en ontwerpers interviewen kijken wij ook naar de fashionable outfits van bezoekers. Fashionscene's Joyce kiekt de leukste outfits op de fashion week. En natuurlijk hebben ook wij onze favoriet.

outfit aifw

Stemmen kan op onze Facebook.

* Ander groots nieuws is dat Cos - waarschijnlijk - naar Amsterdam komt. Want of dit echt gaat gebeuren is nog niet helemaal zeker. Maar de kans is erg groot. Cos is namelijk op zoek naar een geschikte plek voor een nieuwe winkel. En waar kan dat nou beter dan in Amsterdam? Wij zouden het wel weten.

* Dat Lara Stone nog steeds vast zit aan een contract met Calvin Klein. Vandaar dat het ook niet heel gek is dat we haar in de nieuwe Calvin Klein Underwear campagne zien met natuurlijk niets meer dan... Underwear.

lara calvin

Maar dat is niet het enige nieuws over de Dutchie. Lara staat namelijk al voor de 7e keer op de cover van de Franse Vogue.

* Project Runway krijgt nu al media aandacht. En dat terwijl het programma nog niet eens is begonnen. Één ontwerpster is namelijk gespot in een sexvideo die op het internet is verschenen. Oeps! Maar gelukkig is Anya Ayoung Chee niet de enige. Want van Kim Kardashion is een paar jaar geleden ook een sexvideo verschenen en ook druk bezig met een eigen kleding lijn.

* Victoria Beckham is bevallen van een dochter en we weten eigenlijk zeker dat ze de nieuwe minderjarige it-girl wordt. En heel stiekem hopen we dat ze net als Suri Cruise op jonge leeftijd op hakjes gaat lopen. Dat kan ook haast niet anders met een moeder die nooit op flatjes wordt gespot.

* Deze week spotten we Lady Gaga weer in een bizarre outfit. Wat modellen op de catwalk dragen, draagt Gaga naar een avondje uit. En deze keer een creatie van Nederlandse bodem: Iris van Herpen. Helaas is de outfit niet helemaal geslaagd door de sluier die de Lady voor haar gezicht draagt. Gaga dacht waarschijnlijk dat niemand haar zo zou herkennen, maar wij weten wel beter.

* Dat de modellen van Victoria's Secret vaak in de sportschool zijn te vinden kan haast niet anders. Maar deze keer stapten de dames op de fiets. Niet om te trainen voor een goed lichaam, maar om te strijden tegen kanker. Dat is nou een typisch gevalletje van girl powerrr!

vic secret

Welk modenieuwtje van deze week had jij echt niet willen missen?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top