Fashion

Victoria Beckham bevallen van dochter

Eindelijk, een meisje voor de Beckhams. Victoria Beckham is gisterochtend bevallen van een dochter die net als haar grote broers een dubbele naam heeft gekregen: Harper Seven Beckham. De Beckham's hebben al drie zoons, dus het werd hoog tijd voor wat meer vrouw in huis.

En Victoria is er natuurlijk ontzettend blij mee. Nu kan ze fashionable jurkjes scoren voor haar eerste dochtertje en haar - als ze groot genoeg is - leren lopen op torenhoge Loubies. Want met zo een goed geklede moeder kan het haast niet anders dat de kleine Harper een echte minderjarige it-girl wordt. Hiemee gaat ze de strijd aan met de nu 5-jarige Suri Cruise die een schoenencollectie bezit ter waarde van een ton (!).

suriSuri Cruise draagt met haar 5 jaar bontjasjes en hakjes en drinkt koffie van Starbucks.

Maar bij een zwangere mama hoort natuurlijk een prachtige foto met bolle buik. En hoewel David en Victoria de zwangere naaktfoto van Britney Spears helemaal niks vonden, heeft de ex-Spice Girl toch wat kiekjes laten schieten. En dat Vic's foto mooier is dan die van Britney, is één ding dat zeker is!

pregnant

Harper is dan nog maar één dag oud, toch kunnen wij niet wachten op de eerste foto's van haar kinderwagen en snoezige jurkjes.

Wat denk jij gaat de kleine Beckham Suri van haar troon stoten door de nieuwe minderjarige it-girl te worden?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top