Fashion

Front row tijdens Fashion Week Digital

Wil jij ook weleens front row zitten tijden een modeshow? Door de Fashion Week Digital is een plekje op de eerste rij nu niet alleen maar weggelegd voor de fashion incrowd. Bekijk shows van onder andere Sepehr Maghsoudi, Rodrigo Otazu en meer als een ware Anna Wintour front row.

sepehr

Fashion Week Digital is een wereldwijd evenement dat vanaf 25 augustus zal plaatsvinden. Tijdens dit fashionevent zullen veel bekende designers en labels een platform krijgen om over heel de wereld online hun nieuwste collectie tonen. Dit jaar zal onder anderen Sepehr Maghsoudi deelnemen aan de Fashion Week Digital. De ontwerper, bekend van onder meer Project Catwalk en de winnaar van onze vleesjurk contest, gaat zijn nieuwste collectie via Fashion Week Digital tonen. In warenhuizen in Amsterdam, Berlijn, Londen, Parijs, NYC, Miami, LA, Tokyo, Hong Kong en Sydney zullen de shows te zien zijn.

2shae bysmith

De labels 2Shae (links) en By Smith (rechts) showen beide op Fashion Week Digital.

Sommige shows worden zelfs in 3-D uitgezonden zodat je de prachtige ontwerpen bijna aan kan raken. Wil jij front row zitten bij deze shows? Schrijf je dan nu in op de website van Fashion Week Digital.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top