Fashion

Sepehr wint vleesjurk Design Contest

Vele reacties hebben we ontvangen op de vleesjurk design contest die Fashionscene en slagerij Beef&Steak hebben georganiseerd. Maar toen we tussen alle inzendingen stuitten op het ontwerp van real fashion designer Sepehr, waren we verkocht. Zijn vlees- en ijzerdraad constructie heeft de design contest gewonnen en zal te zien zijn tijdens de Amsterdam Fashion Week!

Met het design gaat Sepehr Maghsoudi de competitie aan met Franc Fernandez, de ontwerper van Lady Gaga’s vleesjurk. Wij twijfelen niet aan zijn creativiteit en originaliteit om er een prachtstuk van te maken! Het ontwerk van Sepehr zit vol ijzerdraad en heeft een grootse kraag. Wij zijn erg benieuwd naar het vlezige eindresultaat!

Vleesjurk design sepehr

We kennen de ontwerper al van het laatste seizoen Project Catwalk waarin hij vierde werd. Hierna heeft hij op de Amsterdam International Fashion Week geshowd en een bonbon jurk ontworpen voor de Bijenkorf.

De vleesjurk zal gemaakt worden bij slagerij Beef&Steak van afgekeurd vlees gemaakt worden en zal tijdens Amsterdam International Fashion Week worden geshowd! Wanneer? Dat houden we nog even geheim. Dus houd Fashionscene in de gaten voor updates en foto’s!

Deel dit artikel
Back to top