Fashion

Florence Welch is Gucci's inspiratiebron

Zangeres Florence Welch is one lucky girl. Zij is namelijk Gucci's nieuwe inspiratiebron voor de fall/winter collectie van 2011 én ook nog eens de muze van het modemerk. De hoofddesigner van het Italiaanse modehuis Frida Giannini was op zoek naar een mysterieuze dame met een sterke persoonlijkheid en klopte meteen bij Florence aan.

florence

Een goede keuze van Frida. Florence is met haar felrode haar en zeer eigen kledingstijl een redelijk opvallende verschijning. Op het podium draagt Florence met haar band Florence and the Machine ook altijd prachtige, sprookjesachtige creaties. Vooral de donkere stukken uit de fall/winter 2011 collectie zullen Florence goed staan, maar we zien haar ook graag in knalblauw.

Gucci Gucci

Gucci fall/winter collectie 2011

Florence is niet de eerste celeb die met Gucci samenwerkt. Mark Ronson, James Franco en Rihanna hebben ook al eens een contract bij het modehuis getekend. Alleen verliep het bij Rihanna niet zo prettig. Zij had namelijk wat problemen met haar vergoeding voor de Gucci Tattoo Heart campagne.

De belastingconsulent van Gucci, Josephine Robinson, kreeg namelijk de opdracht om Rihanna extra veel te laten betalen en ook nog eens 30 procent van haar vergoeding binnen te houden. Of Rihanna nou uiteindelijk te veel heeft betaald en te weinig heeft gekregen is onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat Rihanna met een prachtige foto in de campagne is te zien.

Rihanna

Wij willen graag foto's zien van Florence in de op haar geïnspireerde Gucci collectie. Jullie ook?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top