Fashion

Eerste foto's H&M fall collectie

H&M komt met een voorproefje van de fall/winter 2011 collectie. Hoewel wij nog volop genieten van het zonnetje en de zomer nog moet beginnen, vindt Hennes & Mauritz het alweer tijd voor iets nieuws door de foto's van het fall/winter lookbook 2011 vrij te geven met winterse rokken, wide-leg trousers en parka's.

Ook de camel coat - afgelopen winter zeer geliefd onder bloggers- gaan we na een succesvol modeseizoen het komend najaar weer terug zien. In de winter van 2010 was de coat nog strak en stijlvol, dit najaar mag hij lekker oversized.

h&m

h&m1

H&M heeft als lookbook model voor Karlie Kloss gekozen. Karlie stond al eerder model in de Sonia Rykiel voor H&M collectie. Waarschijnlijk deed Karlie dit zo goed, dat H&M haar nu als gezicht van de nieuwe collectie wil hebben. Karlie is nog maar 18 jaar, maar heeft toch al behoorlijk wat grote modeshows op haar naam staan zoals van Marc Jacobs, Givenchy en Karl Lagerfeld.

Naast kleding, komt H&M dit najaar weer met nieuwe accessoires. Jammer genoeg is hier nog weinig van bekend, maar wat we wel weten is dat de tas met de pantersluiter perfect matcht bij de bijpassende panteroorbellen.

h&m2

Wat vind jij van de sneak peek van H&M's fall/winter 2011 collectie?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top