Fashion

Leighton Meester in Vera Wang campagne

In januari zagen we Leighton Meester nog in de campagne van Missoni en nu verschijnt de Gossip Girl alweer in de parfum campagne van Vera Wang. De campagnefoto's zijn in november vorig jaar al geschoten, maar worden nu pas vrijgegeven. In een jurk van Vera Wang herself schittert Leighton op één van de fire escapes in SoHo.

De campagne is gebaseerd op de rollen van Romeo en Julia. Leighton 'speelt' de rol van Julia en ziet er met een enorme paarse jurk - natuurlijk uit de Vera Wang fall/winter 2011 collectie- weer picobello uit. En Romeo is met zijn ruige leren jacket helemaal omgetoverd tot een Romeo anno 2011.

De campagne is hartje winter geschoten in de straten van SoHo. Hoewel iedereen met dikke jassen en sjaals rondliep, poseert Leighton Meester in de Vera Wang dress die gemaakt is van zeer dunne stof. Leighton was dan ook een attractie voor toeristen die niet wisten hoe snel ze een foto van haar moesten maken.

Het Lovestruck parfumflesje heeft veel weg van Leighton's enorme jurk. Met bloemen en strikken in dezelfde kleur past de campagne en natuurlijk de jurk perfect bij de nieuwe parfum.

Leighton meester 

Wat vind jij van de campagnefoto van Lovestruck met Leighton Meester?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top