Lifestyle

Gossip Girl komt terug en dit is alles wat je erover moet weten

Gossip Girl komt terug en dit is alles wat je erover moet weten

Hoewel de opbouw van de afleveringen op het einde een beetje saai werd - de climax van een episode vond altijd plaats gedurende een feestje - blijven we toch een zwak houden voor Gossip Girl. New York, de outfits en de smeuige verhaallijnen: het is en blijft om van te smullen.

Goed nieuws als je net zo een fan van Gossip Girl bent als wij zijn: er komt een reboot! HBO Max, een nieuw streamingplatform, heeft tien afleveringen van de serie 'besteld' maar als je denkt dat de reboot over het leven van Serena en Blair zal gaan wanneer ze eind twintig of begin dertig zijn, dan heb je het mis.

Een nieuwe groep van welgestelde tieners zullen in de spotlight staan. "Eight years after the original website went dark, a new generation of New York private school teens are introduced to the social surveillance of Gossip Girl. The prestige series will address just how much social media—and the landscape of New York itself—has changed in the intervening years.

Of de originele karakters ook een rol krijgen of een cameo, is nog maar de vraag. Het ene moment gaven ze aan dit wel te willen en het andere moment waren ze nogal kritisch over Gossip Girl en hun rol erin. Wél is zeker dat een deel van de voormalige schrijvers en producers hun bijdrage gaat leveren aan de serie. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top