Fashion

Kijktip: grappige modellen filmpjes

Hier op de redactie zitten we regelmatig giegelend of zelfs hard lachend achter onze laptops en computers, omdat iemand weer een grappig filmpje op internet heeft gespot. Voor jou haalden we hier de leukste modellen filmpjes uit: van backstage gegein tot Heidi Klum die bij Sesamstraat te gast is.

Tijdens de fall/winter 2011 mannenshows van Milan en Paris Fashion Week kwamen genoeg aantrekkelijke male models in actie. Justin Wu maakte voor Jak & Jil een leuk playback filmpje, met allerlei mannelijk moois in de hoofdrol.

 

Katy Perry was de grote muzikale act tijdens de laatste Victoria’s Secret show. De Angels waren hier zó blij mee, dat ze als eerbetoon aan Katy haar hit 'Firework' opvoerden in deze zoete video.

 

Prada's kleurrijke spring/summer 2011 collectie was een lust voor ons oog. Voor de bijbehorende campagnevideo mochten de modellen helemaal los gaan in hun vrolijke outfits. They've got moves!

 

De Prada modellen zijn niet de enige die kunnen dansen. Ook Crystal Renn laat ons graag zien hoe soepeltjes ze kan bewegen op swingende muziek.

 

Heb je zin in een heerlijk hysterische lofzang over de trenchcoat, uitgevoerd door Tyra Banks en Vogue persona André Leon Talley? Check dan zeker het filmpje hieronder!

 

Designer Henry Holland maakte van zijn fall/winter 2011 campagne een over the top parodie op home shopping programma's, met de hulp van model Dree Hemingway en Pixie Geldof.

Kate Moss is de beroerdste niet, en zet zich eens in de zoveel tijd graag in voor charity. Ditmaal viel haar keus op Comic Relief, een organisatie die geld inzamelt voor goede doelen. In het filmpje verleidt Kate een depressieve teddybeer. Juist ja... weer eens wat anders dan een Dior commercial!

 

Heidi Klum is één van de vele celebs die te gast is geweest in de Amerikaanse variant van Sesamstraat. Samen met Elmo legt het topmodel aan de kids uit wat een 'compliment' inhoudt. Cute!

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top