Fashion

Freja Beha Erichsen gezicht van drie campagnes

Freja Beha Erichsen is razendpopulair onder ontwerpers. Het Deense model is momenteel het gezicht van de drie grootste modecampagnes voor het voorjaar van 2011. We zien de 23-jarige Freja in de campagne van Chanel, Louis Vuitton en Valentino.

j

We wisten natuurlijk al dat Freja het lievelingetje was van Karl Lagerfeld. Ze was immers al vaker te zien in de campagnes voor Chanel, waaronder die van afgelopen winter. Nu ze ook nog samen met Karl’s muze Baptiste Giabiconi het gezicht is van de voorjaarscampagne van Chanel is het helemaal duidelijk. Freja is een blijvertje.

dFreja voor Chanel  

Louis Vuitton koos Freja naast Raquel Zimmermann en de 46-jarige Kristen McMenamy als boegbeeld voor de Oosters-getinte zomercampagne.

g

Freja uiterst rechts

Ook bij het vrouwelijke modelabel Valentino zijn ze weg van Freja’s tomboy look. Voor het tweede seizoen op een rij is Freja in hun campagne te zien. Dit keer samen met Caroline Brasch Nielsen en Julia Saner.

Freja Beha Erichsen is in haar carriere al 19 keer het gezicht van een modelabel geweest, waaronder Gucci, Pringle, Roberto Cavalli, Chloe and Calvin Klein. Haar allereerste campagne was die van Jil Sander in 2005.

Wist je trouwens dat Freja 16 tatoeages heeft? Deze worden tijdens shoots en modeshows bijna altijd weggewerkt.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top